Ove zvezde su počele da se zabavljaju sa svojim fanovima i nikada nisu zažalili zbog toga

Da je sve moguće i da ljubav ne poznaje granice, dokazuju ovi parovi čije veze i brakovi odolevaju svim preprekama

  • 0
kim kardashian kardasijan kanje vest Kanje Vest i Kim Kardašijan Foto: Tanjug/AP

Svako je nekada maštao o tome da se zabavlja sa nekom poznatom zvezdom. Iako verovatno nismo razmišljali o tome da je to zaista moguće, nekada je dovoljno da budete na pravom mestu u pravo vreme i može se dogoditi čudo, piše Bright Side. Upravo to se dogodilo ovim zvezdama i njihovim obožavaocima.

Džastin Biber i Hejli Boldvin

Kada je Hejli bila mlađa, bila je veliki fan Džastina Bibera i Selene Gomez. Nakon što su njih dvoje raskinuli, Hejli i Džastin su se prvi put sreli kada ih je upoznao njen otac. Više puta su raskidali i mirili se otkad su se upustili u vezu, 2014. godine, a vezu su ozvaničili 2018. godine, dok su venčanje upriličili 2019. godine u Južnoj Karolini.

Džastin Biber, Hejli Biber Džastin Biber, Hejli Biber Foto: Tanjug/AP

Kim Kardašijan Vest i Kanje Vest

Kanje je bio veliki fan Kim Kardašijan pre nego što su počeli da se zabavljaju. On je, jednostavno, “znao da će biti njen muškarac na duže vreme”, kako je priznao u jednom intervjuu. Jednom je nacrtao sebe na Božićnoj čestitki porodice Kardašijan i pogrešno je izgovorio njeno ime kada su se prvi put sreli, rekavši “Kard-dijon”. Oni su imali raskošno italijansko venčanje, a sada imaju četvoro dece: Nort, Seinta, Čikago i Psalma.

kim kardashian kardasijan kanje vest Kanje Vest, Kim Kardašijan Foto: Tanjug/AP

Džesika Alba i Keš Voren

Džesika je upoznala Keša na produkciji filma “Fantastična četvorka”, 2004. godine, gde je bio asistent produkcije. Keš je bio Džesikin fan godinama, a kasnije su se i venčali i dobili troje dece.

Džon Travolta i Keli Preston

Iako su oboje slavne zvezde, Keli se zaista zaljubila u Džona onog trenutka kada je videla poster za film “Briljantin”. Znala je da će se udati za tog čoveka i sada su u srećnom braku još od 1991. godine.

Met Dejmon i Lusijana Barozo

Met je 2002. godine radio na filmu “Zauvek zajedno” u Majamiju. Jedne noći je otišao u bar u kom je radila Lusijana Barozo.

- Bukvalno sam je video preko prepune prostorije, bukvalno – rekao je Met Elen Dedženeris o noći kada je upoznao Lusijanu.

Sada su srećno venčani od 2005. godine i imaju četvoro dece.

Met Dejmon Met Dejmon Foto: Profimedia

Riz Viterspun i Džim Tot

Džim Tot je radio u agenciji koja je promovisala rad Riz Viterspun. Tehnički, njega biste mogli nazvati plaćenim obožavaocem. Oni su srećno venčani i imaju zajedničkog sina.

Riz Viterspun Riz Viterspun Foto: Tanjug/AP

Bili Džo Armstrong i Edrijen Neser

Bili je upoznao svoju ženu na jednom od svojih koncerata, a ona je bila jedan od velikih obožavalaca grupe “Grin Dej”. Venčali su se 1994. godine i imaju dva sina.

Patrik Dempsi i Džilijan Fink

Džilijan Fink je bila izuzetno uzbuđena kada je Patrik Dempsi zakazao šišanje kod nje 1994. godine. Bio joj je sladak i konstantno je flertovala sa njim. Venčali su se 1999. godine i imaju troje dece: Talulu, Derbi i Salivana.

Stiv Harvi i Mardžori Bridžis

Stiv i Mardžori su se upoznali u klubu komedije, u Memfisu, gde joj je Harvi prišao i na pozornici joj rekao: - Ne znam ko si ti, ali ja ću se oženiti tobom.

Džulija Roberts i Deni Moder

Deni je bio veliki Džulijin obožavalac. Bio je kamerman na snimanju njenog filma “Meksikanac” i zaista su se zbližili tokom snimanja. Venčali su se 2002. godine i imaju troje dece.

Džulija Roberts i Denijel Moder Džulija Roberts i Denijel Moder Foto: Profimedia/Backgrid USA

Džeri Sajnfeld i Džesika Sklar

Iako se Džesika nikada nije razmetala slavom svog muža, postala je poznata po pisanju kuvara i vođenju dobrotvornih organizacija. Upoznali su se dok su vežbali u teretani 1998. godine. Ona je ostavila svog prvog muža zbog ovog komičara, uprkos tome što se upravo vratila sa Medenog meseca. Džeri i Džesika su se venčali 1999. godine i imaju troje dece.

Kristijan Bejl i Sibi Blažić

Bejl nije planirao da se ženi sve dok nije upoznao ličnu asistentkinju Vinone Rajder i promenio svoje mišljenje. Sibi i Kristijan su se odmah pronašli i venčali su se 2000. godine.

Kristijan Bejl Kristijan Bel Foto: Tanjug/AP

Adam Sendler i Žaklin Titon

Sendlerova karijera bila je na samom vrhuncu kada je upoznao svoju partnerku.Upoznali su se na snimanju filma “Mali diktator”. Takođe, imali su dosta zajedničkih prijatelja. Počeli su da se zabavljaju i venčali su se 2003. godine i imaju dvoje dece.

Adam Sendler Žaklin Ttion i Adam Sendler Foto: Tanjug/AP

Princ Vilijam i Kejt Midlton

Priča se da je Kejt, još kada je imala 13 godina, na zidu držala poster princa Vilijama. Nekoliko godina kasnije, njih dvoje su se sreli. Venčali su se 2011. godine i imaju troje dece: Džordža, Šarlot i Luisa.

Kejt Midlton princ Vilijam Bafta nagrade Princ Vilijam, Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

En Hatavej i Adam Šulman

En je upoznala svog muža, producenta, 2008. godine preko zajedničkog prijatelja. Kako se ispostavilo, Šulman je već bio njen veliki fan. Između njih se javila hemija i, ubrzo su postali nerazdvojni. Venčali su se 2012. godine i imaju dvoje dece.

Video: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA