≫ 

Riz Viterspun napunila 44 godine: Glumica na originalan način proslavila rođendan u izolaciji

Pravna plavuša je na originalan način proslavila svoj divan dan

  • 0
Riz Viterspun Riz Viterspun, Foto: Tanjug/AP

Glumica Riz Viterspun danas, 22 marta, napunila je 44 godine, kako je zbog korona virusa zabranjeno okupljanje i propisana izolacija, glumica je pronašla način da proslavi rođendan na svoj način.

Miljenica Holivuda koju mnogi pamte po ulozi u filmu "Pravna plavuša" svoj rođendan provela je u izolaciji sa svojom porodcom.

Glumica je na Instagramu podelila fotografiju kako se zabavlja sa svojim najmilijima slažuću puzle na kojima je print šesnaest pasa raličitih rasa.

Riz je dan pre svog rođendana objavila fototku svog sina u "zagrljaju" njihovog psa i napisala: "Na kraju, bar imamo pse".

Pravna plavuša je dobila brojne rođendanske čestitke, a pratioci su joj između ostalog poželeli i zdravlje, što je u ovim momentima svima i najpotrebnije.

Podsečamo, Riz je javno apelovala na ljude da ostanu u svojim kućama kako bi sebe, ali i svoje najbliže  zaštitili od korona virusa.

Riz Viterspun Objava Riz Viterspun, Printskein: Instagram/reesewitherspoon

- Mislim da u četrdesetima shvatite da nemate vremena za ljude koji iz vas izvlače najgore ili umanjuju ono što jeste. To važno saznanje omogućavaju nam godine - i to je odlična strana starenja. Stvarno obožavam da starim! Imam drugačije stavove, sve mi je puno jasnije, bolje sam usresređena na svoje planove, znam zašto nešto radim, manje improvizujem - rekla je jednom prilikom glumica.

Video: Ona je najuspešnija mama Holivuda

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA