≫ 

Švarceneger donirao 3 miliona dolara deci kojima je uskraćen obrok zbog korona virusa

Arnold Švarceneger je ostvario saradnju sa jednom platformom i donirao veliki iznos za gladne porodice

  • 8
Arnold Schwarzenegger, Arnold Švarceneger Arnold Švarceneger, Foto: MORI KEIZO/UPI/Profimedia

Američki glumac Arnold Švarceneger (72) je u saradnji s društvenom platformom “TikTok” donirao je tri miliona dolara za decu kojima je uskraćen obrok nakon zatvaranja škola u Americi zbog korona virusa.

- Zbog krize korona virusa decu smo poslali kući, pa smo umesto školskog programa mislili da bi bilo super ako bismo mogli da pružimo hranu tim porodicama. Naravno, možete imati najbolje ideje na svetu, ali ako nemate novca, nemate ništa - započeo je.

- Dakle, "TikTok" je došao i rekao da smo mi ti koji ćemo donirati milione dolara pomoći za prehranu tih porodica - rekao je Arnold u video snimku na Instagramu.

Neprofitna organizacija “After-School All-Stars” se zahvalila na velikodušnoj donaciji zbog koje će moći da isporuče hranu i poklon-bonove porodicama kojima je to potrebno.

Potez bivšeg kalifornijskog guvernera je izazvao oduševljenje njegovih obožavatelja.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

"Ovo je neverovatno", "Upravo zbog tebe grlim decu. Hvala na svemu i samo nastavite tako", "Ovo je najbolji način za korišćenje društvenih mreža", "To je naš Terminator", "Ovo je predivno. Blagoslovljen bio za svoju ljudskost", "Dobro odrađeno", "Volimo te, naš heroju", komentarisali su obožavatelji.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    23. mart 2020 | 12:48

    Šta reći ? Iduševio me je. Bravo ljudino. Na njega bi trebali da se ugledaju Lepa Brena,Dragana Mirković,Viki Miljković,Neda Ukraden,Miloš Bojanoć,Severina,Đoka Balašević, Bajaga,Vesna Zmijanac... i mnogi drugi. Neka svako od njih da koliko može, i neka svako kupi makar po jedan respirator za borbu protiv Corone. Toliko bi mogli da daju za Srbiju i Srpski narod.

  • nikolas

    23. mart 2020 | 12:35

    IPAK JE ON SA OVIH PROSTORA -AUSTRIJANAC I IMA DUSU A I SAM NIJE ODRASTAO U IZOBILJU KAO DETE KAKO MI JE PRICAO U BRIZBENU NJEGOV DRUG IZ DETINJSTVA HERBERT !!!

  • Momo

    23. mart 2020 | 12:41

    I ove naše zvezde se utrkuju u pomoći:) koliko za mesec dana ćemo imati nove Poršee i BMWee,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA