≫ 

Slavni parovi koji su "pukli" tokom snimanja: O seks skandalu glumice i režisera brujao je svet

Da li ste znali da su vaši omiljeni likovi iz serije bili zajedno i u pravom životu?

  • 0
Kristen Stewart, Robert Pattinson O njenom skandalu brujao je svet, Foto: Guliver/Christopher Polk/Getty Images

Raskidi su prilično teško i bolno iskustvo, ali ako ništa drugo, bar možete da izbegavate osobu s kojom ste raskinuli. Međutim, ako radite na istom mestu kao i vaša sada već bivša ljubav, može biti teže da je izbegnete.

Ali šta se desi kada poznati par raskine, a i dalje mora da snima seriju ili film?

Džoni Galeki i Kejli Kuoko

U seriji, Peni i Lenard potpuno su drugačiji jedno od drugog, ali se uprkos tome, zaljubljuju jedno u drugo i na kraju se venčavaju.

Međutim, samo nekolicina ljudi je znala da su u toku snimanja serije, Džoni Galeki i Kejli Kvoko bili u vezi pune dve godine pre nego što su raskinuli. Njihovi likovi u seriji su nastavili svoju vezu i na kraju su se venčali.

Kaley Cuoco e Johnny Galecki Kejli i Džoni, Printskrin: Youtube/Warner Channel Brasil

U pravom životu, ovo dvoje glumaca nastavili su da se ponašaju profesionalno i na kraju su ostali prijatelji - prenosi Brain Berries.

Ijan Somerhalder i Nina Dobrev

Ovo dvoje glumaca bilo je u vezi tri godine u toku snimanja Vampirskih dnevnika, ali Nina je izabrala da napusti seriju dve godine nakon raskida. Mnogi su mislili da joj je bilo previše teško da radi sa bivšim i da se za potrebe serije pravi da je zaljubljena u njega.

Međutim, Nina je izjavila da njena odluka da napusti seriju nema nikakve veze sa Ijanom. Njih dvoje su se sporazumno rastali, bez skandala i bez prevare.

Nina Dobrev i Jan Somerhalder Nina Dobrev i Ijan Somerhalder, Foto: AP/Tanjug

Nina se vratila za finale serije, kako bi svim fanovima "Vampirskih dnevnika" dala savršen kraj u kojem izgleda da su Elena i Dejmon živeli srećno do kraja života.

Čed Majkl Marej i Sofija Buš

Sofija i Čed upoznali su se na snimanju serije „One tree hill“, venčali su se i razveli nakon četiri meseca, jer je Čed prevario Sofiju. Oni su nastavili da glume u seriji naredne četiri godine, iako njihov raskid nije bio nimalo lak.

Chad Michael Murray Sophia Bush Sofija i Čed, Foto: Guliver/Stephen Shugerman/Getty Images

Robert Patinson i Kirsten Sjuart

Ovaj raskid bio je jedan od najvećih skandala u istoriji tinejdžerskih filmova. Prvo, svi fanovi su bili presrećni što se Bela i Edvard zabavljaju u pravom životu, a ne samo na filmu.

Onda se desio skandal - Kirsten je prevarila Roba sa oženjenim režiserom.

Kristen Stewart, Robert Pattinson Stjuartova i Patinson pokušali su i nakon njene prevare, Foto: Guliver/Christopher Polk/Getty Images

Cela situacija je bila potpuno luda, Kristen je istog momenta izdala saopštenje za javnost u kojem je istakla da joj je žao što je svima nanela bol. Robert i Kirsten su se na kratko pomirili, ali su rastali posle promocija poslednjeg dela Sumraka.

Rejčel Bilson i Adam Brodi

Svi su voleli Adamov lik, Seta Koena u seriji „Okrug oranž“ i svi su bili srećni, kada je na kraju serije oženio Samer, lika koji je tumačila Rejčel Bilson. Međutim, u pravom životu njihova romansa prestala je u toku snimanja, pa sve emocije koje ste videli u finalu serije čista gluma. Njih dvoje su se sporazumno rastali. Nisu su se svađali, niti je njihov raskid praćen skandalom.

Blejk Lajvli i Pen Badžli

Blejk Lajvli i Pen Badžli tajno su se zabavljali u toku snimanja popularne serije „Tračara“.

Pored veze uspeli su da sakriju i raskid, za koji se saznalo tek nekoliko meseci nakon što se dogodio.

Blake Lively Penn Badgley Blejk i Pen, Foto: JUSTIN CAMPBELL / INSTAR Images / Profimedia

U jednom intervjuu, Pen je priznao da mu je najbolji poljubac koji je u seriji snimio bio sa Blejk, jer su se u to vreme zabavljali, ali je i najgori poljubac bio sa njom, a njega su snimili nakon raskida.

Video: Holivudska epidemija ekspresnih veridbi: Slavni parovi koji su kao pomahnitali potrčali do oltara

(K. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA