≫ 

Bukti rat najmoćnijih žena sveta, nikad nije bilo napetije između Tejlor Svift i Kim Kardašijan

Nedavno se u javnosti pojavio ceo snimak razgovora Kanjea Vesta I Tejlor Svift iz 2016. godine, a sada se vodi pravi rat fanova

  • 8
Kim Kardašijan, Tejlor Svift

Foto: Profimedia/Sputnik, Tanjug/AP

Tviter pokušava da spase profil starlete Kim Kardašijan (39) jer je napisala da je pevačica Tejlor Svift (30) lažov, nakon čega su pevačicini fanovi "poludeli" i prijavili je adminu ove društvene mreže, kako bi što pre ugasio Kimin profil sa 64,3 miliona pratilaca.

Haos na društvenim mrežama je počeo kada je procurio audio snimak razgovora, koji se pre četiri godine desio između njenog supruga Kanjea Vesta (42) i poznate pevačice.

Kim Kardašijan je možda rekla svoje poslednje reči na Tviteru, jer je pisala o četvorogodišnjoj borbi koja se događa između Tejlor Svift i Kanjea Vesta.

Rijaliti zvezda je razbesnela fanove Tejlor Svift, jer je na Tviteru napisala dugu poruku namenjenu Tejlor, nakon što je ceo telefonski razgovor između nje i Kanjea isplivao u javnost.

U tom audio snimku je otkriveno da Tejlor nikada nije odobrila da je Kanje nazove "kučkom" u svojoj pesmi "Famous", iako su i Kim i Kanje godinama tvrdili suprotno.

Fanovi su toliko bili „zapaljeni“ da su odmah pokušali da ugase Kim na društvenim mrežama, čak su osmislili hešteg #KimKardasianIsOver i #KanyeWestIsOver, što u bukvalno prevodu znači da su gotovi.

Iako je Kim prvo rekla da ovo nije bitno, govoreći da je to poslednji put da piše vezano na tu temu, jer to nikog ne zanima, očigledno da je njoj stalo s obzirom da je napisala devet Tvitova o toj priči.

Tejlor i njen tim su veoma ljuti jer je Kanje upotrebio reč "kučka" uz njeno ime, bez njene dozvole, govoreći "I made that bitch famous", što u prevodu znači "napravio sam tu kučku poznatom".

Međutim kad je snimak celog razgovora uvideo svetlo dana u njemu se čuje da je Kanje od Tejlor tražio samo dozvolu da izbaci svoju pesmu na njenom Tviter profilu, ali da nikada nije spomenuto da će koristiti pogrdnu reč za nju, niti je dobio slično odobrenje.

 

 

Nakon brojnih Tvitova u kojima Kim Kardašijan pokušava da opravda svog supruga i sebe, oglasila se i sama pevačica:

- Umesto da odgovorim onima koji me pitaju kako se osećam povodom snimka koji je u celosti procurio u javnost i koji je dokazao da sam sve vreme govorila istinu, (to je razgovor koji je ilegalno snimljen, koji je ranije montiran i kojim se manipulisalo, da bi mene, moju porodicu i fanove bacili u pakao, u kom se nalazimo već četiri godine zbog ove situacije), ja ću ukazati na nešto što je veoma bitno u trenutku pandemije korona virusa, a to je organizacija "Feed America".

Time je "zapušila usta" starleti i poznatom reperu i ukazala da je sada najbitnije da se pomogne ljudima koji zbog pandemije korona virusa nemaju adekvatan obrok.

Video: Pljunuću ga kad ga vidim: Zašto Kim Kardašijan ne podnosi svog zeta?

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA