"Jela mi je iz ruke..." Neprijatni detalji veze Vudija Alena i usvojene ćerke njegove bivše ljubavi

Vudi Alen je napisao i objavio memoare u kojima je odlučio da progovori o detaljima veze s usvojenom ćerkom bivše devojke, s kojom je danas u braku

  • 4
Woody Allen, Soon-Yi Previn Vudi Alen i Soon Yi Previn; Foto: Profimedia/Jamie McCarthy/Getty Images

Holivudski reditelj i glumac Vudi Alen (84) je progovorio o kontroverznoj ljubavnoj vezi sa usvojenom ćerkom svoje bivše devojke, Soon-Yi Previn (49) u novim memoarima koje je objavio i otkrio da na početku strastvene veze nisu mogli da skinu ruke jedno s drugog.

Alenovi novi memoari "Apropos of Nothing" posvećeni su upravo 49-godišnjoj Soon-Yi, s kojom je i dan danas u braku.

- Za najbolju Soon-Yi. Pustio sam da mi jede iz ruke i tada sam primetio da mi ruka nedostaje - napisao je u posveti.

84-godišnji reditelj je vezu sa sadašnjom suprugom, koja je usvojena ćerka Mie Ferou (75), sa kojom je nekada bio u vezi čitavu deceniju. Vudi je vezu sa Soon-Yi započeo kada je ona imala 22 godine, a u memoarima tvrdi da je uprkos razlici od 35 godina Soon-Yi bila spremna za vrhunsko sazrevanje jer joj je neko pokazao ljubav.

Svoju vezu su krili, a Mija ju je otkrila kada je pronašla njihove erotske fotografije.

Vudi sada objašnjava da su razgolićene fotografije snimili u vrlo ranoj fazi odnosa, kada je u njima vladala požuda i kada nisu mogli da skinu ruke jedno s drugoga.

Alen opisuje kako su on i Soon-Yi prešli iz odnosa dvoje ljudi koji se nisu posebno voleli, do para koji je sada u braku više od dvadeset godina i koji je još uvek strastveno zaljubljen.

Inače, knjiga je trebalo da bude ranije objavljena, ali vest o njenom izdavanju razbesnela je njegovog biološkog otuđenog sina, nagrađivanog novinara Ronana Feroua (32), koji tvrdi da je Vudi zlostavljao svoju ćerku Dilan Ferou (34).

Woody Allen Vudi Alen / Foto: Profimedia

Dodatno ga je naljutilo to što je knjigu trebalo da objavi izdavačka kuća “Hachette Book Group”, koja je objavila i njegov film "Catch and Kill".

Nakon glasnih pobuna odbili su da objave Alenovu knjigu, a nedelju dana kasnije objavila ju je druga izdavačka kuća “Skyhorse”.

Vudi i Soon-Yi su u braku od 1997. godine, a imaju i dvoje dece.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grozotna

    24. mart 2020 | 19:44

    Boleština

  • Maria

    24. mart 2020 | 22:27

    Ne znam zasto mi ne bi palo na pamet da procitam ove "memoare" pa dzudzila jos metar dana u karantinu i nemala vise nista za procitati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA