Iako je više puta javno prevario njenu sestru, Kim Kardašijan poručila Tristanu da ga voli kao brata

Kardašijanke su odlučile da sve oproste NBA zvezdi i ponovo ga prihvate u svoj klan

  • 3
Kim Kardašijan i Tristan Tompson Tristan Tompson i Kim Kardašijan Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (39) odlučila je da stavi tačku na loš odnos sa Tristanom Tompsonom (28) zbog svoje sestre Kloi Kardašijan (35), te je sada javno poručila da ga voli kao brata.

Po početku nove sezone "U korak sa Kardašijanima" mnogi su primetili da su se mnoge stvari u samoj porodici promenile, a najviše njih tiču se međuljudskih odnosa.

Nakon brojnih komentara na društvenim mrežama da su se Kim i dečko njene sestre Kloi, Tristan, konačno pomirili, sama Kim se oglasila na Tviter profilu i svojom objavom verovatno šokirala mnoge.

Ja zapravo Tristana sada volim kao brata! Potpuno smo se vezali i radili na rešavaju naših problema i volim ga - napisala je Kim.

Kim Kardašijan Kim Kardašijan priznaje da voli Tristana Tomspona Printskrin: Instagram/kimkardashian

Podsetimo, kompletan skandal oko porodice Kardašijan i poznate NBA zvezde, nastao je kada je Tompson javno prevario, tada još uvek trudnu Kloi Kardašijan sa najboljom drugaricom njene sestre Kali, devojkom po imenu Džordin Vuds, a sve to desilo se na žurki u njegoovj kući.

Nakon što je sve to saznala, Kloi je besno izbacila Tristana iz kuće, nakon čega je počeo rat na društvenim mrežama između njega i Kim.

Sve je počelo kada je Kim  u emisiji „The Ellen Show“ u aprilu 2018. godine rekla neke stvari o Tristanu, koje su njega jako iznervirala te ju je blokirao na društvenim mrežama.

Kim Kardašijan Foto: Instagram/kimkardashian

Nekoliko meseci nakon burne prevare, Tristan je pokušao da se približi Kloi na svki mogući nači te ju je stalno obasipao skupim poklonima i komplimentima, što je nju očigledno navelo na to da mu sve oprosti.

Mislim da on nije loša osoba. Mislim da svi pravimo greške, ljudi smo - izjavila je ona u jednom intervjuu.

Na kraju je po svemu sudeći i Kim odlučila da oprosti dečku svoje sestre i oprosti mu sve.

Video: Pljunuću ga kad ga vidim: Zašto Kim Kardašijan ne podnosi svog zeta?

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA