≫ 

Otac Lejdi Gage traži humanitarnu pomoć od 50.000 dolara, besni fanovi poručili: "Odvratno"

Mnoge je ovaj potez razbesneo, te ne prestaju kritike na račun Gaginog oca

  • 0
Joe Germanotta Lady Gaga's father Lejdi Gaga otac

Foto: Guliver/Kevork Djansezian/Getty Images

Džo Džermenota, otac pevačice Lejdi Gage zatražio je humanitarnu pomoć i zamolio da mu ljudi doniraju čak 50.000 dolara kako bi isplatio radnike i poslovne obaveze svog restorana koji je trenutno zatvoren.

Naime, otac popularne zvezde vlasnik je restorana u Njujorku koji je trenutno jedan od gradova koji broji najveći broj zaraženih korona virusom, a upravo zbog takve situacije on je bio prinuđen da do daljnjeg zatvori svoj restoran.

Džo je u petak započeo kampanju prikupljanje novca kako bi mogao da plati sve troškove restorana i ispalti plate svojim radnicima, a čak 30 je otpustio.

- Radim najbolje što mogu, ali restoran smo morali da zatvorimo tokom meseca. Našem osoblju je potrebna finansijska pomoć, a svaka pomoć za naše zaposlene biće uvažena - pisalo je u Džermontovom tvitu, koji je vrlo brzo obrisan.

Obzirom, da je upravo Džo otac Lejdi Gage koja je u prošloj, 2019. godini, od koncerata i prodatih ploča zaradila 39,5 miliona dolara, a njeno bogatstvo se po Forbsu procenjuje na 300 miliona dolara, mnoge je ovakav potez razbesneo.

"Siguran sam da je Lejdi Gaga više nego sposobna da vam pomogne sada kada nije zauzeta izdavanjem svog novog albuma", "Vi ste bogati i vaša ćerka je više nego bogata. Ovo je baš odvratno", samo su neki od komentara na Tviteru.

Video: Ostvarenje muških snova: Lejdi Gaga i Džej Lo usne uz usne na crvenom tepihu

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA