Kortni flašom gađala Kim, ona je udarila pesnicom i šutnula u stomak: Pogledajte tuču Kardašijanki

Kim i Kortni fizički su se obračnale, a tuča je emitovana u njihovom prodičnom rijalitiju

  • 4
Kim Kortni Kardasijan,  Keeping Up With the Kardashians Tuča Kim i Kortni, Printskrin: Youtube/Keeping Up With the Kardashians

Rijaliti šou "U korak sa Kardašijanovima" emitovao je epizodu u kojoj su se poznate sestre Kim i Kortni fizički obračunale.

Naime, Kim, Kortni, Kloi i Kendal pričale su o učešću u porodičnom rijalitiju, a supruga Kanjea Vesta naglasila je da se ona i Kloi i kada su "mrtve bolesne pojavljuju na snimanju".

Ranije se šuškalo da Kortni neće nastaviti sa snimanjem, jer svoj život želi da sakrije što dalje od očiju javnosti. Međutim, Kardašijanka je donela odluku da se posveti majčinstvu i svom privatnom životu, ali i da bude deo rijalitija kada ona to želi.

Kim je pred svima rekla da Kortni briga za neke stvari i da se uvek drži po strani, to je očigeldno razbesnelo Kortni koja je prvo flašom gađala svoju sestru i gurnula je na pod, nakon čega je Kim pobesnela i krenula da je udari, a zatim je rekla: "Nikada mi ne prilazi na taj način".

Njih dve su se držale za ruke braneći se jedna od druge, a onda je Kim pesnicom udarila Kortni i šutnula je nogom u predelu stomaka, nakon čega joj se setra uzvratila.

Kim i Kortni su se udarale rukama, a Kloi je jedva uspela da ih razdvoji ponavljaući: "Moje dete spava", "Koliko vas dve imate godina?", dok je Kendal šokirana gledala u svoje sestre.

Snimak tuče Kim i Kortni pogledajte u videu (na 02:29) u nastavku:

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA