≫ 

Bili su zlatni par Holivuda i krili vezu, a onda je njegova ljubomorna scena sve otkrila

Svi su zaboravili na zlatni par Holivuda devedesetih godina, Kortni Koks i Majkla Kitona, koji su žarili scenom u to vreme

  • 0
Courteney Cox, Michael Keaton, Kortni Koks, Majkl Kiton Kortni Koks i Majkl Kiton; Foto: Profimedia/Everett

Američki glumcac Majkl Kiton (68) i zvezda serije "Prijatelji" Kortni Koks (55) su bili u vezi skoro šest godina, od 1989. do 1995. godine, a sve vreme su pazili da se u medijima ne zna puno o njihovom privatnom životu.

Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja pre trideset godina i na prvom sastanku su bili kod nje u stanu.

Kortni se oduvek divila glumčevom talentu, pa su se na tom sastanku upoznali i pričali pet sati bez prestanka, otkrila je jednom prilikom glumica.

- Razgovarali smo o svojim kućama iz snova i o domu kakav bismo želeli zajedno da izgradimo - rekla je Koks u jednom intervjuu.

Par se ubrzo zbližio i uprkos razlici od 13 godina između njih, Kortni je rekla da je ubeđena da su ona i slavni glumac srodne duše i da su mogli da se oslone jedno na drugo od samog početka.

Međutim, oboje su krili svoju vezu i privatni život od medija pa se o njima manje znalo, a više nagađalo.

- Ako medijima pričate o svojoj vezi, onda je automatski u nju uključeno puno više ljudi- rekla je glumica.

Međutim, nisu mogli da sakriju baš sve od medija i fotografa koji su ih konstantno jurili. U jednom trenutku njihove veze u medije je procurila informacija da se Kortni viđa sa komičarem Džimom Kerijem, a tom prilikom je nastala čuvena ljubomorna scena koju su godinama prepričavali.

Kortni Koks Kortni Koks/Printskrin: Youtube/The Late Late Show with James Corden

Kiton je navodno uleteo na set na kom je Kortni snimala i zaprosio je. Međutim, kasnije se saznalo da su u tom trenutku glumci upravo raskinuli.

Nakon toga su se godinama svađali i mirili i njihova veza je trajala čak šest godina.

Kortni je nekoliko godina kasnije otkrila da je Kiton već imao dete pre nje i da se ispostavilo da imaju potpuno drugačiju ličnost, pa zbog toga nije želela da se uda za njega.

- Ništa u našoj vezi nije bilo jednostavno. Ipak, to je najvažnija veza koju sam imala u životu i on je najdivnija osoba koju sam ikada upoznala - rekla je nakon raskida glumica.

Video: Glumica raskinula veridbu, ali ne i vezu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA