≫ 

Seksi Bela Hadid zauzela provokativnu pozu, a nemirne grudi umalo ispale iz minijaturnog bikinija

Poznata manekenka se fotkala dok se sunčala u svom dvorištu

  • 0
Bela Hadid Bela Hadid, Foto: Tanjug/AP

Američki supermodel Bela Hadid (23)  pokazala je svoju savršenu figuru u belom bikiniju dok se sunčala za vreme samoizolacije zbog epidemije korona virusa.

Manekenka se nalazi u karantinu u svom domu, jer se nedavno vratila sa nedelje mode u Milanu, gde je radila revije čuvenih modnih dizajnera.

Ono što što je bilo posebno zastrašujuće je to što se Bela nalazila u Milanu baš u vreme kada je Italija postala epicentar epidemije korona virusa.

Supermodel trenutno uživa kod kuće, a slobodno vreme koristi za sunčanje i negu lica i tela. Ona se u svom dvorištu sunčala u minijturnom bikniju, a onda je nepravila selfi u bezobraznoj pozi.

Manekenka je svoje izvajano telo pokazala iz vise uglova, a minijaturni bikini je jedva pokrio njena intimne delove tela.

Ona je na svom Instagram profilu objavila seksi fotku i napisala: "Srećna sam što ću upiti malo vitamina D".

Bela Hadid Bela Hadid, Foto: Instagram/bellahadid

Podećamo, Belin bivši momak The Weekend (30) nedavno je izbacio svoj četvrti muzički album "After hours" u kom je više tekstova uputio upravo svojoj bivšoj devojci Beli, s kojom se zabavljao nekoliko godina. Par se svađao i mirio od 2015. godine, a poslednji put su raskinuli prošle godine.

Video: Gole grudi slavne manekenke samo što nisu ispale

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA