≫ 

Hilari Svonk u samoizolaciji naučila da plete, pa pokazala svoj rad

Hilari se nalazi u samoizolaciji daleko od očiju javnosti i izgleda drugačije nego što smo navikli

  • 4
Hilary Swank Hilari Svonk; Foto: profimedia, Printskrin: Instagram/hilaryswank

Američka glumica i producentkinja Hilari Svonk (45) rešila je da se udalji od svih i da ispoštuje mere vlade SAD-a o zabrani izlaska iz kuće, pa se sada nalazi u samoizolaciji.

Glumica koje jedno vreme nije bilo u holivudskim filmovima, ni na kastinzima, vratila se u centar pažnje nakon što je tumačila jednu od glavnih uloga u filmu "The Hunt" koji je izašao početkom 2020. godine.

Naime, glumica je godinama bila bojkotovana u Holivudu, jer su mnogi smatrali da je neosnovano i prebrzo osvojila dva Oskara, 2000. i 2005. godine, pa je nisu uključivali u nove projekte.

Hilari je okačila video na svom Instagram profilu i pokazala kako provodi vreme u izolaciji. Glumica obavlja kućne poslove, ali i plete.

-  Zdravo svima, nalazim se u ovoj kući sa porodicom već nedeljama i nema bukvalno ničega u okolini, pa sam odlučila da naučim da pletem. Ne znam u čemu će mi to pomoći, ali evo, isplela sam ovu kapu koja nema vrh. Sada odoh da perem veš. Pozdrav - rekla je glumica.

Hilari je bila u braku sa Čadom Lovom (52) deset godina, od 1997. do 2007. godine, a ljubav je ponovo našla s Filipom Šnejderom za koga se udala 2018. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
Guess What It Is?A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank) on

Video: Holivudski par i veliki prijatelji Srba oboleli od korone: Tom Henks i Rita Vilson u karantinu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA