≫ 

Bezobrazni karantin najseksi cica na planeti: Penzionerka bujnim dekolteom "pokosila" i daleko mlađe

Poznate dame su primorane da sede kod kuće za vreme pandemije korona virusa, a one su to vreme iskoristile za seksi fotografisanje

  • 3
Alessandra Ambrosio

Foto: Instagram/alessandraambrosio

Poznate manekenke, pevačice i ćerke holivudskih glumaca su zaključane u svojim domovima, kao i ostatak sveta, zbog pandemije virusa Covid-19 koji hara širom planete.

Popularne dame su svoje slobodno vreme iskoristile da budu kreativne, ali i da pokažu svoja seksi i isklesana tela.

Njihove figure, duge noge, nemirne grudi i zategnuti stomaci su privukli mnogo pažnje među njihovim obožavateljima, ali i među stranim medijima.

One su pametno iskoristile svoje slobodno vreme u marketinške svrhe, pa su nakon objavljivanja seksi selfija prikupile po nekoliko miliona lajkova na Instagramu, a strani mediji i obožavatelji upoređuju koja slavna dama je lepša ili zgodnija.

Među njima su brazilska manekenka i supermodel Alesandra Ambrosio (38), američki model poreklom iz Poljske Emili Ratajkovski (28), ćerka amerićkih glumaca Kim Besindžer i Aleksa Boldvina Ajrland Boldvin (24), manekenka Bela Hadid (23), britanska pevačica albanskog porekla Rita Ora (29) i Ajs Tijeva supruga Koko Ostin (41).

One su pokazale skoro sve atribute, a u galeriji pogledajte i njihove seksi poze.

Alesandra Ambrosio se prvo sunčala u sivom, minijaturnom bikiniju u svom dvorištu, a onda se presvukla u bordo kupaći kostim. Ona je iskoristila lepo vreme i da se okupa u bazenu koji ima ispred svog doma.

Emili Ratajkovski se slikala sa svojim vernim psom, dok je ležala na podu u gaćicama i košulji ispod koje nije nosila apsolutno ništa. Ona vreme u samoizolaciji provodi sa svojim suprugom i ljubimcem.

Ćerka Aleka Boldvina je izbacila sve svoje atribute na videlo dok je pozirala u vintidž kupaćem kostimu koji joj je isticao seksi guzu i bujne grudi. Na fotografiji se vide i tetovaže koje ima duž jedne ruke, a ona je pravila ubedljivo najvrelije poze.

Koko Ostin je u svom prepoznatljivom stilu pozirala u plavom donjem vešu sa leopard printom. Tom prilikom joj se umalo videlo međunožje, jer je nosila jako uske gaćice sa visokim strukom.

U galeriji iznad pogledajte ostale vrele fotografije poznatih dama.

Video: Karantin im baš prija: Ovako provode vreme u izolaciji najlepše sportske novinarke

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA