≫ 

Glumac iz "Ratova zvezda" preminuo od korona virusa

- Endruu je korona virus dijagnostifikovan pre dva dana. Nije bilo bola, otišao je u miru, znajući da je njegova porodica uz njega -napisala je njegova supruga na društvenim mrežama

  • 1
Andrew Jack star wars Endru Džek, Foto: Star wars

Endru Džek, glumac iz "Ratova zvezda", preminuo je u 76. godini, od korona virusa, u utorak ujutru, potvrdio je njegov agent Džil Meklauh.

Džek je preminuo u bolnici "Surrey".

- Endru je živeo u jednoj od najstarijih kuća na Temzi, bio je prkosno nezavisan i lud od ljubavi prema svojoj ženi, takođe govornom treneru - rekao je Džil.

- Njegova supruga nije mogla da ga vidi ili da priča sa njim, postoji šansa da se sahrana ne održi - dodao je.

Endru je igrao u "Star Wars: Episode VIII — The Last Jedi’ as General Ematt", kao i u "Solo: A Star Wars Story" i "Star Wars: Episode VII — The Force Awakens".

Njegova supruga Gabrijel Rodžers, koja je u karantinu u Austarliji, napisala je da se glumac nije mučio.

- Endruu je korona virus dijagnostifikovan pre dva dana. Nije bilo bola, otišao je u miru, znajući da je njegova porodica uz njega -napisala je Gabrijel na društvenim mrežama.

Džek je, inače, radio kao govorni trener za zvezde, a jedan od učenika bio mu je i Kris Hemsvort, kao i Robert Dauni Džunior.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    1. april 2020 | 17:20

    Ne moze covek ni da umre,a da ga ne proglase pre toga zaraznim .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA