≫ 

Zvali su ih "nedodirljivi", bili su najpopularniji par, a onda ju je glumac ostavio u emisiji uživo

Met Dejmon je devedesetih bio u vezi sa svojom koleginicom Mini Drajver, a onda je raskinuo s njom na neslavan način

  • 0
Mini Drajver, Met Dejmon Mini Drajver i Met Dejmon; Foto: Profimedia

Holivudski šmeker Met Dejmon i britanska glumica Mini Drajver (50) su bili su u vezi više od godinu dana nakon što je on odlučio da kaže u emisiji kod Opre da se ne viđa ni s kim.

Glumac Met Dejmon 1998. godine postao je jedan od najtraženijih glumaca u Holivudu nakon što je dobio Oskara za najbolji originalni scenario film "Dobri Will Hunting".

On i Ben Aflek su postali najbolji prijatelji, a od tada pa sve do danas ih znamo kao tandem.

Malo smo zaboravili na Metov ljubavni život u tom razdoblju. Glumac je u to vreme bio u vezi s koleginicom Mini Drajver.

Dejmon i Drajver su bili jedan od najpopularnijih holivudskih parova, a mediji su često komentarisali kako su nedodirljivi.

I bili su, sve dok Met nije odlučio da s njom raskine na neslavan način.

Bili su par više od godinu dana kada je Met Dejmon došao u goste u šou kod slavne Opre Vinfri. Voditeljka ga je pitala da joj kaže status svoje veze, a on je na to odgovorio da nije u vezi.

Sve je to prokomentarisala i Mini nakon emisije.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Min (@driverminnie) on

- Šteta što je Met sve to rekao dok je gostovao kod Opre. Očito mu se činilo prigodnom situacijom da celom svetu objavi da smo raskinuli, a i dalje mislim da je to bilo nepristojno. Naravno, mesec dana ranije u drugom šouu pričao je koliko me voli i kako nam je super zajedno - rekla je razočarana glumica nakon njegovog gostovanja.

Drajver je u tom trenutku njega smatrala dečkom, a navodno pre šou s njom nije razgovarao ni o čemu. 14 godina kasnije Mini je u intervjuu rekla da je bila mlada i da se potpuno zaljubila u Meta. Način na koji je raskinuo s njom joj je slomio srce, a kada se prisetila veze, rekla je kako bi joj bilo drago da su ostali u dobrim odnosima.

Met Dejmon je nakon raskida s Mini bio u vezi s Vinonom Rajder, koju je upoznao preko tadašnje devojke najboljeg prijatelja Bena Afleka, Gvinet Paltrou.

Sadašnju suprugu Lucijanu Baroso upoznao je 2003., a venčali su se dve godine kasnije i u braku su sve do danas.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Matt Damon (@mattdamonteam) on

Video: Bilo je lepo dok je trajalo: Bredli Kuper i Irina Šajk više nisu zajedno

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA