≫ 

Bivši muž Sandre Bulok treću ženu prevario sa 20 ljubavnica, za seks molio preko društvenih mreža

Džesi Džejms se razveo od svoje svoje četvrte supruge Aleksis de Džori nakon što je prevario više od 20 puta

  • 1
Jesse James, Sandra Bullock Džesi Džejms i Sandra Bulok; Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda i Tv ličnost Džesi Džejms (50) i profesionalna vozačica Aleksis De Džori (42) su bili sedam godina u braku, a on ju je za to vreme prevario s više od 20 žena.

Bivši suprug holivudske glumice Sandre Bulok, Džesi Džejms, se krajem marta rastao od svoje supruge Aleksis de Džori, nakon čega su na videlo izašle sve njegove ljubavnice s kojima ju je godinama varao.

Džesi se godinama nalazio s brojnim ženama pa ih je preko svih društvenih mreža molio da spavaju s njim. Dok mu supruga nije bila kod kuće, dovodio ih je u njihovu kuću u američkom Ostinu, a prevario ju je s više od 20 žena.

Kada je Aleksis bila kod kuće, s ljubavnicama se družio po hotelskim sobama.

Izvor blizak paru ističe da je 50-godišnjak napadao svoju ženu svaki put kada bi postala sumnjičava, pa ju je emocionalno napadao, što je dovelo do kraha njihove ljubavi i braka.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Alexis DeJoria (@alexisdejoria) on

- Aleksis se osećala poniženo. Džesi ju je varao od dana kada su se upoznali i to nikada nije prestalo. Tek je kasnije shvatila šta se sve događalo. Pokušavala je da spase brak, ali njemu to nije bilo važno - kažu njeni prijatelji.

Džesi je s druge strane u objavi da se rastaju istakao da je sa suprugom proveo predivnih sedam godina.

Ta poruka je naljutila njegovu suprugu pa ju je blokirao na društvenim mrežama. Da je vara, otkrila je pre dve godine, ali prvo nije u sve to verovala. Tek nakon što je shvatila da su neke od tih žena spavale s njim u njihovom krevetu, počela je da otvara oči.

Jedna od njih, Mila Haris, javila se Aleksinoj sestri, a poruke koje je razmenjivala s Džejmsom poslala je i američkim medijima.

Ispostavilo se da je Džesi suprugu prevario i veče pre nego što ju je zaprosio, a s nekima od svojih ljubavnica se viđao u početku njihove veze.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Alexis DeJoria (@alexisdejoria) on

Video: Nije samo Pamela kraljica kratkotrajnih brakova. Na listi se našao i jedan slavni glumac

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA