≫ 

Viktorijin anđeo ima korona virus! Mislila je da se otrovala hranom, a onda nije mogla da ustane

Aleksina Grejem je na instagramu otkrila da je obolela od korona virusa i da je prethodnih dana imala jako teške simptome

  • 0
Alexina Graham Aleksina Grejem, Foto: Profimedia

Engleska manekenka Aleksina Grejem (30) koja je prošle godine dobila svoje mesto i krila u čuvenom brendu "Victoria's Secret" objavila je na Instagramu da je zaražena korona virusom i upozorila sve ostale da se čuvaju jer je virus veoma opasan.

Lepotica je istakla da su simptomi bili veoma teški i da je na kraju hospitalizovana. Ona je podelila fotografiju iz bolničke postelje sa maskom na licu, a potom je opisala i simptome koje je osetila.

- Povraćala sam nekoliko puta na dan. Pojavila se i visoka temperatura, a telom su mi stalno prolazili trnci. Nisam mogla da izgovorim punu rečenicu, niti normalno da dišem. Pluća mi to nisu dozvoljavala, a grlo mi je bilo zatvoreno, grudi stegnute - započela je Aleksina.

- Nisam mogla samostalno da uđem niti da izađem iz kade. Bila mi je potrebna pomoć i da ustanem iz kreveta. Nisam mogla normalno ni da jedem jer mi to predstavljalo bol - dodala je ona.

Manekenka je apelovala na sve da ostanu u izolaciji i da ne napuštaju svoje domove.

- Molim vas, shvatite ovo ozbiljno. Molim vas, ostanite kod kuće sami ili sa kim god da živite. Ovo je zastaršujuće - apelovala je slavna manekenka.

Ona se emotivnom fotografijom i porukom zahvalila i mlađoj sestri koja je sve vreme brinula o njoj, pre nego što je prebačena u bolnicu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Alexina Graham (@alexinagraham) on

- Mlađa sestra brine o starijoj. Hvala ti seko moja. Bila sam uplašena, imala sam strašan bol i nisam znala šta da očekujem, ali ti si brinula o meni, čuvala me i brisala si moje suze, bila si tu u svakom trenutku. Kada nisi mogla da budeš uz mene u bolnici, bila si sve vreme na telefonu sa mnom. Porodica, najbolji prijatelj i moja medicinska sestra kod kuće. Volim te - napisala je Aleksina u opisu fotografije na kojoj je mlađa sestra drži u krilima.

Podsetimo, ova dama je druga Evropljanka koja radi za brend "Victoria's Secret", a prva crvenokosa manekenka u okviru istog.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Alexina Graham❤ (@dailyalexina) on

- Status anđela?! Hvala "Victoria's Secret" za veru u ovu crvenokosu glavicu, vrlo sam počastvovana što sam sada deo vaše porodice. Jedva čekam sve što sledi - napisala je ona prošle godine, i dodala i da je to najveća osveta za sve one koji su joj se podmsevali zbog pegica i neobične boje kose.

Grejem je počela da radi za "Victoria's Secret" nakon što je prošetala pistom na njihovoj čuvenoj reviji 2017. godine, a dve godine kasnije je postala njihov anđeo i "dobila krila".

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Revista Story (@revista.story) on

Ona je takođe i zaštitno lice „L’Oreal Paris“ kompanije.

Video: Pokušala sam sa 2 doktora: Hajdli Klum ima groznicu, nije uspela da se testira na koronu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA