≫ 

Rođena je u zatvoru, venčanje nikada nije potvrdila, a sad je slučajno otkriveno da je ponovo trudna

Glumica Lejton Mister je skrivala venčanje, prvi i drugu trudnoću od očiju javnosti

  • 0
Adam Brody, Leighton Meester Adam Brodi i Lejton Mister; Foto: Profimedia

Američka glumica Lejton Mister (33) i njen suprug, takođe glumac Adam Brodi (40) su dva meseca krili rođenje prve ćerke Arlo (4) 2015. godine, ali i svoje venčanje 2014. godine koje nikada nisu potvrdili.

Glumica, koju je proslavila uloga u seriji "Tračara", očekuje drugo dete s mužem i kolegom Adamom Brodijem.

Supružnici su uslikani u utorak popodne kako se šetaju po Los Anđelesu s ćerkom Arlo Dej (4), koja je bila u kolicima.

Lejton se video trudnički stomak, pa je otkriveno da će se uskoro njena porodica proširiti i da je trudna po drugi put. Glumica nije viđena u javnosti od januara ove godine, pa je očito skrivala radosnu vest.

Lejton i Adam, koji se proslavio u seriji "O. C.", inače čuvaju svoju privatnost, pa nije čudno što su krili i trudnoću.

Par je dva meseca krio da im se rodila prva ćerka Arlo, ali i svoje venčanje godinu dana ranije koje nikada nisu potvrdili.

 

Zanimljivo je da je sama Lejton rođena u zatvoru u Teksasu, gde je njena majka služila kaznu zbog droge, pa ju je neko vreme odgajala baka.

- Zbog toga ne osuđujem olako druge ljude i jako sam otvorena prema svima. Više cenim i stvari koje imam - rekla je svojevremeno glumica.

Leighton Meester Lejton Mister; Foto: Profimedia

Lejton je 2011. godine imala puno problema s majkom, a svoje svađe su odlučile da reše na sudu. Međusobno su se sudski tužile zbog novca koje je glumica dala za lečenje mlađeg brata Aleksandera, koji ima brojne zdravstvene probleme.

Navodno je njihova majka taj novac potrošila za ulepšavanje, botoks i nadogradnje, a ona je zatim podnela protivtužbu u kojoj je tužila ćerku da je prekršila njihov ugovor, ali i za fizičko zlostavljanje.

Tvrdila je da joj je Lejton usmeno obećala 10 hiljada dolara mesečno, a da je dobijala samo 7.500 pa je zatražila i novac za "žrtvovanje vlastite sreće" jer se zbog njene glumačke karijere preselila u Los Anđeles.

Lejton ima Instagram, ali ne objavljuje slike porodice, dok njen muž nije prisutan na društvenim mrežama.

Video: Htela sam samo da me voli: Dženifer Aniston progovorila o lošem odnosu sa majkom

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA