≫ 

Najlepša žena na svetu pokazala kako je izgledala u detinjstvu: Bela Hadid jedan detalj i sada nosi

Mnogi komentarišu da se videlo, i kada je Bela bila mala, da će izrasti u pravu lepoticu

  • 8
Bela Hadid Bela Hadid, Foto: Tanjug/AP

Popularni top model Bela Hadid važi za jednu od najlepših žena na svetu, a sada je pokazala kako je izgledala kada je bila mala.

Bela je na svom Instagram profilu podelila fotografiju iz detinjstva, a mnogi komentarišu da manekenka ima prepoznatljive crte lica i da se i tada videlo da će izrasti u pravu lepoticu.

Maneknka pozira sa širokim osmehom na licu, a na sebi ima roze majicu, kao i suknju u istoj boji. Bela na glavi ima roze maramu koja je i danas jedan od njenih omiljenih dodataka i nosi je na isti način.

Bela je kao mlađa imala plavu kovrdžavu kosu, dok sada ima tamno smeđu boju kose sa kojom zbog prirode posla često eksperimentiše.

Manekenka se često nalazila na meti prozivki da nije prirodna lepotica, već da je svoje crte lica "sredila" po svojoj zamisli kod plastičnog hirurga.

Podsećamo, Bela je proglašena najlepšom ženom sveta prema istraživanju koje se bavilo temom kako treba da izgleda savršeno lice, ona ima 94,35 odsto pravilnosti prema "zlatnom preseku" lepote.

Njene oči, obrve, nos, usne, brada i vilica, pa samim tim i oblik lica su najbliži onome što su stari Grci smatrali perfekcijom.

Bela Hadid Bela Hadid kao mala devojčica, Printskrin: Instagram/bellahadid

Video: Pokušala sam sa 2 doktora: Hajdli Klum ima groznicu, nije uspela da se testira na koronu

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA