≫ 

Zorannah objavila napucanu sliku iz karantina: 5 sati kasnije se u istoj kombinaciji baš izblamirala

Blogerka Zoeana Jovanović često prima kritike na račun obrađivanja svojih fotografija

  • 13
Zorannah

Printskrin: Instagram/zorannah Verified

Najpoznatija srpska blogerka i influenserka Zorana Jovanović (29), poznatija kao Zorannah, je postavila na društvene mreže fotografiju, a ubrzo i snimak u istoj odevnoj kombinaciji, a ono što je očigledno jeste razlika u izgledu njenog tela.

Ona je naime, prvo postavila fotografiju na kojoj izgleda besprekorno, struk joj je bio uzan, a grudi velike, na kojoj je prikupila skoro 36.000 lajkova.

Međutim, 5 sati kasnije ona je okačila kratak video snimak na svoj Instagram stori u kom pokazuje nekoliko manekenskih poza, a tada su pratioci primetili da je nešto drugačije u odnosu na fotografiju.

Naime, ona se zaigrala u fotošopu i na fotografiji dosta suzila struk i povećala grudi, dok joj u video snimku telo ne izgleda tako.

Na Tviteru su se nizali brojni komentari pratioca, a oni koji su upoređivali sliku i video zapis rekli su da je preterala sa uređivanjem.

"Šaka deblja od struka... Ok", jedan je od ironičnih komentara na fotografiju, 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

 

Fanovi su joj poručili da joj grudi deluju znatno veće kada ih je "fotošopirala" , i da je blam da sređuje slike na ovakav način.

Ovo nije prvi put da Zorannah preteruje sa fotošopom i nedavno je postavila fotografiju na kojoj je prilikom uređivanja iskrivila zid iza nje, a nakon negativnih komentara na tu temu, odmah je obrisala sliku.

Bilo je i onih kojima se dopala fotografija, ali na Tviteru su joj poručili da lepše izgleda u prirodnom izdanju i da nema potrebe za velikom promenom, jer na snimku izgleda odlično.

Video: Guza u prvom planu: Zorannah u kupaćem kostimu skija na snegu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA