≫ 

Opra Vinfri donirala čak 10 miliona $, slavni par opet oduševio velikim gestom u borbi protiv korone

Opra Vinfri, Selena Gomez, Blejk Lajvli su samo neke od javnih ličnosti koje su donirale ogroman novac u borbi protiv korona virusa

  • 4
Opra vinfri, Selena Gomez, Blek Lajvli Printskrin: Youtube/O, The Oprah Magazine,Profimedia

Mnoge poznate ličnosti među kojima su glumci, muzičari, tv voditelji i drugi ovih dana doniraju veliki novac kako bi se pomoglo svima onima koji su oštećeni zbog pandemije Covida-19.

Među njima su se izdvojili najpoznatija Tv voditeljka na svetu Opra Vinfri (66) pop pevačica i bivša devojka Džastina Bibera Selena Gomez (27), kao i slavni holivudski par Blejk Lajvli (32) i Rajan Rejnolds (43), koji su donirali po drugi put za borbu protiv korona virusa,

Slavna voditeljka koja je odrasla u siromaštvu je donirala 10 miliona dolara za borbu protiv korona virusa.

- Darujem 10 miliona dolara kako bih pomogla Amerikancima u ovoj pandemiji u gradovima širom zemlje i u područjima u kojima sam odrasla -  rekla je čuvena voditeljka.

Vinfri je jedna od najbogatijih i najuticajnijih Amerikanki trenutno i rođena je u siromaštvu u Misisipiju, a odrasla je u Milvokiju i Tenesiju.

Deo novca je namenjen osiguranju hrane za najugroženije epidemijom, za decu koja zavise o hrani koju dobijaju u zatvorenim školama i rastu u siromašnim porodicama, kao i za starije ljude i nezaposlene čiji je broj dramatično porastao.

- Još uvek se sećam odrastanja u Milvokiju s majkom na socijalnoj pomoći. Ponekad nam je trebala pomoć samo da bi porodica preživela. U ovakvim vremenima mnogo je ugroženih - napisala je Vinfri.

Selena Gomez je takođe donirala veliku sumu novca za bolnice i tom prilikom se zahvalila doktorima:

 

- Veoma sam zahvalna svim medicinskim radnicima koji ugrožavaju svoje zdravlje kako bi pomogli drugima. Doniram “CedarsSinai” bolnici jer nemaju zaštitne maske i respiratore. Oni su tako lepo brinuli o meni 2017. godine, pa je vreme da im se odužim – napisala je Selena misleći na bolnicu gde je ona imala transplataciju bubrega.

Takođe, holivudski glumci Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su ponovo donirali novac.

Oni su prošle nedelje donirali donirali million dolara za dve banke hrane kako bi pomogli svima onima koji nemaju za hranu u ovim teškim vremenima.

Sada su ponovo donirali i to 400.000 dolara bolnicama u Njujorku, kako bi pomogli da se nabavi zaštitna oprema koja je potrebna doktorima u bolnicama.

Video: Novak i Jelena Đokovic donirali milion evra za nabavku respiratora za Srbiju

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    3. april 2020 | 15:53

    A gde su naše zvezde. E Srbi kada se sve ovo završi idite na njihove koncerte, punite hale i dajte pare.

  • Душан Краишник

    3. april 2020 | 14:42

    Па и треба да дате нећемо ми донирати сиротиња,,, и тако сте и лелемудајући зарадили,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA