≫ 

Nežna strana omiljenog snagatora: The Rock repuje preslatkoj ćerki dok je uči da pere ruke

Snimak slavnog glumca i njegove neodoljive ćerke Tije je za 48 sati dostigao više od 20,5 miliona pregleda

  • 5
Dvejn Džonson, The Rock Dvejn Džonson sa ćerkicom Tijom/Printskrin: Instagram/therock

Glumac Dvejn Džonson (47), najpoznatiji kao slavni "The Rock", u poslednje vreme, kada se gotovo čitav svet nalazi u izolaciji zbog pandemije korona virusa, puno više vremena provodi sa porodicom, pa pokazuje i svoju romantičnu i nežnu stranu.

Sve češći su snimci koje Dvejn objavljuje sa preslatkom ćerkicom, a nakon što je zajedno sa njom čestitao supruzi Dan žena i oduševio sve neodoljivim snimkom, Džonson je objavio video kako svoju naslednicu Tiju (4) uči da opere ruke.

- Tatin ritual pred tuširanje - napisao je glumac i dodao: "Pre mog tuširanja, mala Tija zahteva da otpevam rep deo Moanine pesme "You're Welcome". Pre nekoliko nedelja shvatili smo da je deci više nego zabavno kada im repujete i da je savršeni tajming za to kada treba da peru ruke - napisao je.

- Budite zdravi i sigurni, moji prijatelji. I moram da napomenem koliko je sladak početak ovog videa kada je beba Tija u fazonu "tata, samo ućuti i pevaj".

Dok su se snimali u kupatilu, glumac i profesionalni rvač bio je bez majice, ogrnut samo peširom, te je tako po ko zna koji put pokazao zavidne mišiće.

The Rock je bio najplaćeniji glumac u prethodnoj godini, a izgled mu je pomogao na početku karijere da bude i te kako primećen i uspešan u Hlivudu.

Trenutno je na pauzi od snimanja, zbog pandemije korona virusa.

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    5. april 2020 | 15:45

    Legenda!!!

  • majalena

    5. april 2020 | 15:56

    Kako je slatka.

  • toma

    5. april 2020 | 16:39

    Rock the legend best actor shows his parenting skills and sends a message to us all who respect this guy for what he is a true talent The Rock!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA