≫ 

13 godina su bili ljubavnici, oprostila mu je i prevaru s prostitutkom, a danas su - kumovi

Elizabet Harli i Hju Grant su bili u vezi od 1987. do 2000. godine, a i dan danas su najbolji prijatelji

  • 3
Elizabeth Hurley,  Hugh Grant,  Elizabet Harli, Hju Grant Elizabet Harli i Hju Grant; Foto: Profimedia/SINEAD LYNCH/AFP

Engleski glumac i producent Hju Grant (59) i njegova bivša partnerka glumica Elizabet Harli (54) su dve decenije nakon raskida i dalje najbolji prijatelji.

Ovi glumci su imali jednu od jedinstvenih veza u Holivudu, a par je bio u vezi čak 13 godina. Do danas su ostali bliski prijatelji i podržavaju se u svemu u životu.

Grant i Harli su se upoznali na setu filma "Rowing With the Wind" 1987. godine. Hju je glumio Lorda Bajrona, dok je Elizabet igrala njegovu bivšu ljubavnicu Kler Klermont. Zbližili su se tokom snimanja i ubrzo postali par.

Nakon osam godina veze, glumca su uhvatili s prostitutkom na Sanset Stripu u Los Anđelesu, uhapsila ga je policija, a njegove fotografije su objavili tabloidi širom sveta.

To ipak nije uništilo njihovu vezu, već su ostali još pet godina zajedno. Ne čudi što su ih ostalih pet godina pratile glasine kako Hju i dalje vara Elizabet, ali par je istakao da su sve izgladili i da to nije bio razlog njihovog raskida.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Hugh Grant (@hughgrantlove) on

Kako bi se našalila s celom situacijom, Harli se pojavila u epizodi serije "Royals!" pa je igrala kraljicu Helenu koja se našla s muškom prostitutkom po imenu Hjudž Grant. U seriji nije spavala s njim, ali fanovi su bili oduševljeni.

Glumica je u jednom intervjuu otkrila da su njeni prijatelji dali Hjuu nadimak “Grumpelstiltskin”, jer je sve vreme bio prgav, što je i njoj malo smetalo.

Ipak, njegov šarm je pobedio i to nije uzrokovalo probleme među njima.

 
 
 
View this post on Instagram
#hugh #grant #hughgrant #elizabeth #hurley #elizabethhurley #hughliz #hughelizabethA post shared by Hugh Grant (@hughgrantlove) on

Harli i Grant su raskinuli 2000. godine, ali za razliku od ostalih parova, njihov raskid nisu pratili veliki skandali. Naprotiv, par i danas tvrdi da se svakodnevno čuju i da su najbolji prijatelji.

- Ona mi je najbolja prijateljica, nju prvu nazovem kada mi je teško - rekao je Hju pet godina nakon raskida.

Bivši par razgovara o svemu u životu, a Harli kaže da za sve savete pita upravo njega.

Glumac je i kum Elizabetinom sinu Damijanu kog je dobila sa Stivom Bingom. S druge strane, Harli je kuma Hjuovom ćerkama.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

Bivši ljubavnici žive jedno blizu drugoga, a Harli je dosta puta rekla da su najbolji prijatelji puno duže od onoga koliko je trajala njihova veza.

Mnogo puta su ih pitali hoće li se ikada pomiriti, ali kažu da ipak misle da se to neće dogoditi jer su se zbližili na potpuno drugi način.

Elizabet ne skriva kako Hjua smatra članom svoje porodice.

- On mi je kao stariji brat, a porodicu ne možete tek tako da prestanete da volite - rekla je.

Dodaje da su njen bivši suprug, Hju i ona zajedno išli na odmor. Harli kaže da njenom bivšem suprugu Hju nije smetao jer je bio veoma samouveren, a znao je da je mogla biti s Hjuom da je to htela.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Hugh Grant (@hughgrantlove) on

U video prilogu ispod teksta pogledajte naslove svih svetskih medija u vreme kada je Hju napravio skandal sa prostitutkom.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA