Došle da čuvaju decu, pa spavale s tatama: Lista poznatih "šmekera" koji su žene varali sa dadiljama

Ben Aflek, Arnold Švarceneger i Gavin Rosdejl su samo neki od poznatih holivudskih šarmera koji su svoje supruge besramno varali sa dadriljama svoje dece

  • 8
Ben Aflek, Džud Lou, Mik Džeger, Arnold Švarceneger Foto: Profimedia

Mnogi poznati glumci i muzičari su svoje lepše polovine i zakonske supruge varali sa dadiljama koje su čuvale njihovu decu, a neke su kasnije i oženili ili dobili decu sa njima.

Među najpoznatijim preljubnicima u svetu poznatih sigurno je glumac Džud Lou (47). Njegovu verenicu i koleginicu Sijenu Miler (38) u julu 2005. godine zatekao je šokantan intervju u britanskim medijima koji je dala njihova dadilja.

Tada 26-godišnja dadilja Dejzi Vrajt koja je čuvala Džudeovu ćerku Iris i sinove Rudija i Rafertija, priznala je da je bila u vezi sa slavnim glumcem.

- Odličan je ljubavnik i zna kako da zadovolji ženu. Nismo mogli da se zasitimo jedno drugog - ispričala je dadilja javno.

Dodala je kako je sve počelo u aprilu te godine kada su otišli zajedno na koncert Roberta Planta i otkrila je kako je Lou napravio prvi korak. Dejzi je istakla i da ih je jedno dete zateklo u krevetu dok su imali seks.

Glumac se javno izvinio svojoj tadašnjoj verenici Miler zbog prevare.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Indre 🦋 (@indrejablonskaite) on

-S obzirom na vesti u današnjim novinama želim samo da kažem da se veoma sramim i uzrujan sam jer sam povredio Sijenu i ostale ljude koji su nam veoma bliski. Želim da se javno izvinim Sijeni i našim porodicama zbog bola koji sam im uzrokovao. Nema opravdanja za stvari koje sam učinio i iskreno žalim i molim vas za da nam date privatnost u ovom za nas teškom razdoblju - napisao je tada Džud u izjavi za medije.

Sijenin PR je rekao da ona na seks skandal nema komentar. Sijena je sve oprostila Džudu, ali su raskinuli 2006. godine, a svoju vezu su oživeli posle tri godine i bili zajedno sledeće dve godine do 2011.

Zanimljivo je da je 2014. Džud ispričao da dok je on varao verenicu s dadiljom, Sijena je njega s kolegom Danijelom Krejgom (52) poznatom po ulozi Džejmsa Bonda.

Frontmen benda “Rolling Stones” Mik Džeger (76), koji je poznat kao veliki zavodnik, u samo 48 sati uspeo je da spava s dadiljom svojih ćerki Georgije i sina Gabrijela.

Dok je bio u braku s modelom i glumicom Džeri Hal (63), Mik je 1998. je spavao s tada 32-godišnjom Kler Hausman.

Kler je u intervjuu za britanske medije ispričala da je samo upoznavanje s Džegerom bilo ludo. Angažovala ju je njegova supruga, a kada je došla u hotelsku sobu muzičar ju je dočekao potpuno go, bez donjeg veša.

- Izašao je iz tuša i rukovao se sa mnom, a ja nisam znala gde da gledam. Ležerno je rekao: “Zdravo, ja sam Mik”. Iskreno, nisam znala s kojim delom njegovog tela da se rukujem - našalila se ona.

Činilo joj se čudno njegovo i suprugino ponašanje. Naime, dok se Kler rukovala s Mikom iza njih je bila njegova žena Džeri s bebom Gabrijelom.

- Nije rekla ni reč na sve to, a ja sam pozdravila sve njih i upitala gde je moja soba. Iako sam pazila decu mnogih zvezda, ovo je bilo prvo takvo upoznavanje - istakla je dadilja.

Dva dana kasnije, Kler je poklekla pod rokerovim šarmom.

Mik Džeger Mik Džeger; Foto: Profimedia

- Kuvala sam kafu popodne oko 16:30 kada je Mik ušao u kuhinju. Bio je to mali prostor u hotelskom apartmanu i počeli smo da se šalimo i smejemo zajedno - rekla je dadilja.

Istakla je da je Džeger pravi šarmer i da je kuhinja bila skučena i stalno su se slučajno dodirivali.

- Odjednom je Mik počeo da mazi moju kosu i sviđalo mi se to. Potom me podigao na šank i spustio mi pantalone. Počeli smo strastveno da se ljubimo i odjednom smo se seksali - prisetila se.

Otkrila je da je muzičar nije baš oklevao iako su u tom trenutku njegova supruga i sin takođe bili u stanu.

- Brzo se sve završilo. Nije se Zemlja pomerilo ili slično. Sećam se da sam se pitala: “To je to?”. Mik se čim smo to obavili ponašao kao da se ništa nije dogodilo. Poljubio me u nos i rekao: “Dušo, to je to”, ispričala je dadilja. Nije me to povredilo, a očito je takve stvari često radio - rekla je ona.

Dodala je kako je najneverovatniji deo toga, to što je njegova supruga u to vreme bila u apartmanu u spavaćoj sobi s njihovim sinom Gabrijelom.

- On je otišao kod žene, a ja sam im donela kafu. Bilo je to jako čudno. Smejao se sa suprugom i igrao sa sinom par minuta nakon seksa sa mnom - istakla je Kler.

Tvrdi da ne žali što je spavala s Džegerom, jer je jedan od najseksipilnijih zvezda na planeti.

Muzičarev PR je negirao da je Mik imao seksualni odnos s Kler, a frontmen “Rolling Stonesa” se razveo nakon devet godina braka, godinu dana nakon njegove afere s dadiljom.

Džeri je kao razlog razvoda navela Džegerovu neveru.

Glumački par Itan Hok (49) i Uma Turman (49) su izgledali kao da se savršeno nadopunjuju i važili su za jedan od najskladnijih parova u Holivudu. Venčali su se 1998. i dobili ćerku Maju i sina Levona.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by ❤️ Lovers (@lovers.rs) on

Par se početkom 2000-ih razdvojio i pojavile su se glasine da je Itan varao Umu s Rajan, dadiljom njihove dece. Ni jedno od njih nije htelo da potvrdi ni negira te tvrdnje, ali razveli su se 2005 godine.

Ipak, Hok se samo tri godine nakon razvoda oženio upravo sa Rajan s kojom ima ćerku Indijanu i Klementinu. Glumac je nastavio da negira da je dadilja uništila njegov brak s Umom.

- Moj prvi brak je propao zbog mnogih pritisaka od kojih nijedan nije bio povezan s Rajan - istakao je jednom. Njegova bivša supruga Uma nikad nije htela da precizira šta je kumovalo raspadu njihovog odnosa.

Ben Aflek (47) i Dženifer Garner (47) su objavili da se razvode na leto 2015. nakon 10 godina braka i iznenadili javnost.

Prijatelji para su medijima otkrili da je za raspad braka kriva Kristin Uzonian, dadilja njihovih petoro dece.

Naime, dok su Ben i Dženifer nakratko bili razdvojeni i radili na svom odnosu, on se zabavljao s Kristin.

Glumac je opovrgnuo glasine, a u medije su izašle slike dadilje kako uživa u luksuznom hotelu u koji ju je, kako je tvrdila, smetio on.

Navodno nije plaćao samo njene troškove nego i njenih prijateljica koje su boravile s njom tamo.

Kristin je rekla kako će je Ben oženiti čim se finalizuje razvod, ali to se oteglo na tri godine i tek je dovršen 2018.

Ben Affleck, Jennifer Garner, Ben Aflek, Džeifer Garner Dženifer Garner i Ben Aflek; Foto: Tanjug/AP

Dženifer je davala nove prilike svom sada već bivšem mužu koji je prolazio nekoliko odvikavanja od alkohola i bio optužen za seksualno zlostavljanje nakon što je u Holivudu pokrenut pokret #MeToo koji je raskrinkao najvećeg predatora, producenta Harvija Vajnštajna, koji je osuđen na 23 godine zatvora.

Arnold Švarceneger (72) je stekao svetsku slavu ulogom akcionog junaka Terminatora. ali glumac, koji je bio i kalifornijski guverner, pobrinuo se da ga svet upamti i po skandalu s dadiljom.

Naime, njegova supruga Maria Šriver (64) je nakon 25 godina braka saznala da ju je glumac varao s Mildren Benom i tražila razvod.

Uz to, Arnold je s dadiljom, koja je pazila na njegovo i Marijino četvoro dece, dobio i sina Josefa. Zanimljivo je da se Josef rodio u oktobru 1997. samo nekoliko dana nakon Kristofera, glumčevog najmlađeg deteta koga ima s Marijom.

Arnold Švarceneger Arnold Švarceneger; Foto: Profimedia

- Ja sam kriv za sve. Izvinio sam se Mariji i deci. Josef je fantastičan i razume situaciju. Ovo je teško za njega i moju decu i moju porodicu. Ali dogodilo se i nekako mora sve da funkcioniše - komentarisao je Arnold skandal s dadiljom i dete koje je skrivao.

Muzičarka Gven Stefani (50), koja je poznata kao deo grupe “No Doubt” se udala 2002. za pevača Gavina Rosdejla (54). Par je dobio troje dece, a njih je čuvala dadilja Mindi Man.

Gavin je čak tri godine varao Gven s Mindi, pa čak i onda kad je bila trudna s najmlađim detetom, sinom Apolom.

Pevačica je saznala za aferu kada je jedna od drugih dadilja pronašla golišave slike i proste poruke Rosdejla i Man na porodičnom tabletu. Naime, Gavinov mobilni se sinhronizovao s tabletom, a on to nije shvatio.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Bush fans 🇧🇷 (@bush_in_brasil) on

Pitanje je koliko bi se to još dugo događalo Gven iza leđa da nije napravio takav "propust".

Pevačicu je afera slomila i razveli su se 2016., a nakon svega toga Rosdejl je imao dovoljno srama da ponovno zaposli dadilju.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😎

    8. april 2020 | 18:56

    Iskreno jadno je to što su uradili. Može im se da, ali kakvi bi šmekeri bili da su odoleli izazovu. Bzv

  • plavi safir

    8. april 2020 | 15:20

    Pa, sad, ovaj Dzud Lou nije loš 😍

  • perica

    8. april 2020 | 18:01

    ma samo napred svi jednom se zivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA