≫ 

Čuveni rijaliti prekinut zbog korona virusa: Učesnici šokirani, nisu znali šta ih je snašlo

Takmičar švedskog "Velikog Brata" Danijel Glasman je otkrio kakav se preokret desio u rijalitiju nakon što su svi takmičari saznali da je Covid-19 pokosio Evropu

  • 3
Big Brother Nemačka, korona virus

Printskrin: Youtube/Virtual DC

Takmičari rijalitija "Veliki brat" širom sveta izlaze iz šoua i otkrivaju koliko je pandemija korona virusa uznapredovala i promenila ceo svet, a sada će nakon izlaska iz emisije morati u karantin.

Danijel Glasman (38) koji se takmičio u švedskom "Velikom bratu" je prošle nedelje izašao iz šoua u kojem je proveo 50 dana, a kada je ulazio u rijaliti, korona virus je bio rasprostranjen samo u Kini, a nije ni postojao u Evropi.

Rekao je da ni on ni ostali takmičari nisu ništa znali o ozbiljnosti situacije, pa su se šokirali kada su došli u realan svet i shvatili da moraju da provedu 14 dana u karantinu.

- Još uvek pokušavam da shvatim šta se događa. Teško mi je da prihvatim koliko se svet promenio. Očito da ne možeš 50 dana da budeš izolovan od ostatka sveta i da očekuješ da će sve ostati isto. Imao sam vrlo duboko iskustvo, kao i svet - rekao je Glasman.

Ovaj takmičar je rekao da je zbog ograničenih informacija koje su dolazile u rijaliti podcenio čitavu situaciju, kao i ostali učesnici u šouu.

Jednostavno nije bilo načina da saznaju šta se tačno dešava u spoljnom svetu.

- Kada smo otišli u izolaciju, nismo znali u kojoj se meri korona virus proširio svetom, a Švedska nije imala ni jedan zabeležen slučaj. Zbijali smo šale o situaciji oko korone, zamišljajući hoće li svet izgledati poput kakvog filma sa zombijima kada napustimo kuću - ispričao je.

Producenti švedskog "Velikog brata" su odlučili da slede primer nemačkog šoua, pa su takmičarima pružili određene informacije o pandemiji, ali ne sve, iako Glasman kaže da je više puta pokušao svim silama da sazna šta se događa sa njegovom porodicom u realnom svetu.

- Bio sam tamo 50 dana, imao sam vrlo malo informacija iz spoljnog sveta. Pre nekoliko nedelja su počeli da nas brifinguju o situaciji, hteli su da znamo da su oni koje volimo kao i naše porodice na sigurnom. Pokušavali su da nas smire - kazao je.

Takođe, "Veliki brat" u Kanadi je završen ranije zbog pandemije Covida - 19, a nagrada je donirana organizacijama za borbu protiv korona virusa i za kupovinu zaštitne opreme koja je preko potrebna svim zdravstvenim ustanovama.

Video: Sani i Natalija u 4 zida: Zadruga nas je pripremila za vanredno stanje

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    8. april 2020 | 17:54

    A u Srbiji niko ne misli na zdravlje učesnika i zaposlenih u rijalitijima! Da li moramo zbog novca ili gledanosti da budemo zadnji u svetu? Smatram da uopšte nije bitno da li volim sport, umetnost ili rijaliti program ali mislim da propisane mere moraju da se poštuju uvek i svugde. Šta će biti sa učesnicima u rijaliti programu kod nas ako im slučajno neko iz produkcije, ko nije znao da je zaražen, prenese virus u zatvorenu sredinu.

  • xxx

    9. april 2020 | 02:23

    A kod nas te katastrofe jos traju!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA