Ona ili niko: Megan Markl za mentora želi samo Anđelinu Džoli, a ima 3 jaka razloga

Megan Markl želi da napreduje u glumi i da joj Anđelina Džoli bude mentorka

  • 3
Anđelina Džoli, Megan Markl Anđelina Džoli i Megan Markl; Foto: Tanjug/AP

Megan Markl (38) želi da proširi svoju ulogu naratora u Diznijevom dokumentarcu “Elephant”, s glumicom Anđelinom Džoli (44), kojoj se izuzetno divi.

Želi da joj Anđelina bude mentorka u glumi jer je Džoli takođe glumila u Diznijevom filmu.

- Megan ima poštovanja prema Anđelini kako na ličnom nivou, tako i profesionalno. Divi joj se kako je uspela da izbalansira svoj rad u dobrotvorne svrhe i uspešnu karijeru, a uz to odgaja i šestoro dece - rekao je izvor blizak Markl.

Takvo mišljenje ima i Džoli o Megan, koja navodi da želi da neguje prijateljstvo s vojvotkinjom. Nadala se novim prijateljima u Los Anđelesu, a kako tvrdi izvor - Megan joj je najbolja opcija.

One su se sastajale već nekoliko puta.

Megan Markl je nedavno odlučila da će da radi samo s rediteljima A liste kako bi bila sigurna da će dobiti ulogu nakon koje će je kritičari ozbiljno shvatiti.

- Iako je do sad dobila mnogo ponuda, Meghan smatra da je većina njih “otrcana” i njoj ispod časti - rekao je blizak izvor.

Megan je zabrinuta da će kritičari biti posebno oštri prema njoj nakon povratka pred kamere pa želi da bude sigurna da će na njenom prvom glumačkom projektu nakon odustajanja od kraljevskih obaveza raditi reditelj “pravog kalibra”.

- Uvek je želela ovakvu slavu, a ne verujem da je princa Harija bilo teško nagovoriti. Nije se previše pretrgao kada je odluka pala na selidbu u Los Anđeles - rekao je izvor za strane medije.

Dodao je kako je i sam Hari fasciniran filmskim zvezdama, pa s toga ne čudi da prati snove svoje supruge.

VIDEO: Bivša Bredova cica progovorila o prvom susretu sa bivšom Bredovom cicom

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    9. april 2020 | 18:44

    Bojim se da će joj Anđa oteti muža.......

  • Hm

    9. april 2020 | 17:16

    Samo ne nju molim teeee

  • Silvija

    21. april 2020 | 19:57

    Zato se i udala,poznanstvo sa princom je dobro doslo,filmu se vraca zato je i prekinula sa njegovom familijom,jadan on izvukla ga od familije Sada je nasla mentora à onda ce Harija poslati natrag u Englesku jer on nece dozvoliti da igra seks scene a pogotovo da mu se zena ljubi sa drugim ,samo ideja da ceo svet gledaVidecemo uskoro sta ustvari ona hoce ,pare ili Harija ili normalan posao,Veliki lazov je onaNjen mentor je jedna velika vestica à Megan nije nista boljaKada pocne da snima ,videcemo koji joj filmovi ili serije odgovaraju,Njen mentor je pola i pola zena hhhIli ce mozda igrati casne sestre toga nema u danasnje vreme,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA