≫ 

Ovo su poznate ličnosti koje su bile u kandžama droge i uspele da prežive predoziranje

Predoziranje je za njih bio samo poziv kako bi shvatili da su loše i potražili stručnu pomoć koja im je bila neophodna

  • 0
EMINEM, Demi Mur, Pink, droga predoziranje, heroin Pink, Eminem i Demi Mur,Foto: Tanjug/AP, Profimedia/Everett, BT/ADM/MPI / Capital pictures, Shutterstock

Običnom čoveku životi poznatih izgledaju kao bajka, jer imaju sve potrebne uslove i mnogo novca, međutim mnogi od njih krenuli su pogrešnim putem i okrenuli se paklu zvanom droga, što ih je uglavnom dovodilo do tragičnog stradanja.

Međutim predoziranje ili over doza ne dovodi do smrtnog stradanja baš svakog zavisnika, za neke je to bio samo poziv kako bi shvatili da su loše i potražili pomoć i pobedili svoju zavisnost.

Iako većina priča o zavisnosti nema baš srećnog kraja, ove poznate ličnosti uspele su da pobede prvo sebe, a zatim i zavisnost i prežive nimalo lak period za jednog zavisnika o narkoticima.

Demi Lovato - se u julu 2018. godine predozirala heroinom. Njena jedina sreća bla je to što ju je u takvom stanju zatekla kućna pomoćnica koja je odmah nazvala pomoć, nakon čega je glumica prebačena u bolnicu. Tri meseca nakon predoziranja, Lovato je potražila i stručnu pomoć i otišla u rehabilitacioni centar.

Eminem - jedan je od mnogh poznatih ličnosti koji je vodio tešku borbu sa narkoticima. Naime, poznati reper je u svojoj biografiji "Ne bojim se: Evolucija Eminema", priznao da je dugo godina bio zavisnik o jednom luku protiv bolova, a ujedno i opijatu. Njegove tvrdnje su da je dvnevno znao da popije čak 30 tableta. Međutim, osim sa tabletama, Eminem je bio i ljubielj heroina koji je mogao da ga košta života 2007. godine, kada je uzeo četri vrećice ovog narkotika. Lekari s mu tada jedva spasili život, a upravo nakon tog događaja koji ga je umalo koštao života, reper se okrenuo nekom oljem životu i potražio pomoć.

Demi Mur (57) - je u januaru 2012. godine umalo umrla nakon napada oji je doživela posle udisanja azot oksida. Dva meseca ranije, Demi je uhvatila svog tadašnjeg supruga Eštona Kučera u prevari, što je jako loše uticalo na nju i njeno psihičko stanje. Ona se nakon tog događaja okrenula lošim navikama i tabletama za smirenje. Umalo kobna situacija za ovu glumicu desila se za vreme žurke koju je ona priredila u svojoj rezidenciji, nakon što je sa svojom ćerkom pušila sintetičku marihuanu.

Pink - je pop pevačica koja je priznala da je problem sa narkoticima imala u periodu rane adolescencije, odnosno od 13 do 15 godine svog života. Ona se sa svojih samo 15 godina skoro pa predozirala kombinacijom ekstazija, kristalnog meta i kiseline. Nakon traumatičnog i teškog iskustva, pevačica danas kaže da se radije drži čašice vina.

Alek Boldvin (62) - je pzinao u svojim memoarima da je prilikom snimanja jedne serije imao velikih problema sa narkoticima i alkoholom, a ono što su me dogodilou u februaru 1985. godine, odnosno predoziranje bio je samo znak da shvati da je pogrešio i pokuša da se otgne kandžama narkomanije, što je i uspeo. On danas u svojoj 62. godini čeka šesto dete.

Video: I Amerika ima svoju Nadeždu Biljić: Pijana Tejlor se opustila

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA