≫ 

Bioskop i košarkaški teren: Poznati reper karantin provodi u vili vrednoj više od 100 miliona $

Drejk je puno truda i novca uložio u ovu nekretninu koju od milja zove - ambasada

  • 3
Drejk Reper Drejk, Foto: Profimedia/Mega Agency

Poznati kanadski reper Drejk otvorio je vrata svoje raskošne vile vredne više od 100 miliona dolara u Torontu za jedan inostrani časopis.

Fotografije su više nego impresivne, a s obzirom na svu raskoš koju ima na raspolaganju, mnogi su prokomentarisali da njemu karantin ne predstavlja nikakav problem.

Raskošna vila, koju je uređivao jedan od najpoznatijih  dizajner enterijera Feris Rafauli, prostire se na čak 4.645 kvadratnih metara, a u njoj se nalaze košarkaški teren NBA veličine, unutarnji bazen, studio za snimanje, bisokop pa čak i ormar pun torbica prestižne marke "Birkin", koje čuva za svoju buduću suprugu.

- Želeo sam da stvorim dom monumentalnih razmera. To je jedna od stvari koju ću ostaviti iza sebe, zato sam hteo da sve deluje bezvremenski i snažno. Ovo što vidite, to je čisti luksuz, najbolje od najboljega - rekao je poznati reper.

Drejk je puno novca, ali  truda uložio u izgradnju svoje luksuzne vile, a ono što je zanimljivo da samo jedna soba zauzima čak 297 metara kvadratnih, a unutar nje i krevet koji vam omogućava da lebdite dok odmarate.

- Krevet vam omogućuje da lebdite, tuš vam omogućuje da pobegnete od svega i saberete vlastite misli, a kraj dobrog ormara poželećete da razgovarate sami sa sobom dok se oblačite - izjavio je Drejk.

Obzirom da njegova vila poseduje i studio za snimanje, reper je poslednju pesmu snimio upravo u svom domu, gde trenutno konstatno boravi zbog pandemije korona virusa.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Još detalja iz reperove vile vredne više od 100 miliona dolara pogledajte u videu u nastavku teksta

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Znalac

    10. april 2020 | 02:11

    Odakle vam da mu je kuću radio 'poznati dizajner'? Ja radim na mnogim rezidencijalnim projektima visoke klase u Torontu i znam ko je u pitanju, braća Rafoli su seljačine u kaubojkama od aligatorove kože koji rade kuće hokejašima I drugim sportistima ovde, nema tu s od stila. U Torontu postoje mnogo bolji arhitekte i dizajneri enterijera od njih, oni su u stvari izvođači radova tzv. kontraktora koji često kradu ideje od drugih. Nemojte pisati napamet.

  • B

    10. april 2020 | 03:51

    Nahh.. Ne lozim se ja na to. Mozda da sam tip koji voli drustvo i brdo ljudi pa da imam brdo rodbine bilo bi mi kul al ovako zaista nemam pojma za sta bi mi tako nesto trebalo. Mislim da ce i on to staviti na prodaju kad tad.

  • CHE

    10. april 2020 | 01:29

    Reper u vili od sto miliona?!Ma cepaj korono,ne prestaj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA