≫ 

Pink o borbi sa koronom: Pevačica sa suzama u očima priznala da je strahovala za život svog sina (3)

- Kada mi je sin govorio da ga bole pluća, da ne može da diše, htela sam da ga vodim u bolnicu. To je bila najstrašnija stvar u mom životu - rekla je Pink

  • 0
Pevačica Pink Pevačica Pink, Printskrin: Youtube/TheEllenShow

Popularna pevačica Pink pre nekoliko dana otkrila je da su ona i njen trogidišnji sin zaraženi korona virusom, a u emisiji "Elen šou" otkrila je kakve su simtome imali, kao i kako im je sada.

U video pozovu sa Elen Dedženeris, Pink je kroz suze ispričala kroz šta je prošla tokom borbe sa virusom od kojeg strahuje ceo svet. U potresnoj ispovesti pevačica je otkrila da je naviše strahovala za život svog sina.

- Dobro smo, ova nedelja je za naše domaćinstvo bolja nego prošla. Džejmison već dva dana nema temperaturu, što je za nas veliko olakšanje - počela je priču pevačica.

- Sve je počelo sa Džejmsonom, on je trogodišnjak, a oni su konstantno bolesni. Temperatura mu je počela 14. marta, a mi smo u karantinu od 11. marta. Počelo je sa temperaturom, pa je imao stomačne bolove, dijareju, zatim bolove u grudima, glavobolju... Savkog dana je bio neki novi simptom. Kako temperatura nije spadala pozvala sam svog doktora i pitala šta da radim. Rekao mi je da ostanemo kod kuće. Bilo je užasno - ispričala je pevačica.

- Onda sam se ja razbolela, možda 16. marta. Bila sam umorna, osećala sam mučninu, ali nikada nisam imala temperaturu. Imam problem sa ozbiljnom astmom, kao mala završavala sam u bolnici zbog toga. To je bilo pod kontrolom skoro 30 godina. Možda, 19. ili 20. marta sam se probudila usred noći i nisam mogla da dišem, uzela sma inhalator, ali nije mi pomogao. Bila sam uplašena - rekla je Pink.

- Od svih ludosti koje sam radila, pomislila sam: "To je to, ovo je način na koji ću da završim?". Uzeli smo testove i test je bio pozitivan - rekla je pevačica i istakla da mnogi ljudi širom Amerkike nemaju mogućnost da se testitiraju na korona virus.

Pevačica Pink Pevačica Pink, Printskrin: Youtube/TheEllenShow

Pevačicu je najviše zabrinulo stanje njenog trogodišnjeg sina koji je konstantno imao temperatru, bol u plućima i osećaj da ne može da diše.

- Kada mi je sin govorio da ga bole pluća, da ne može da diše, htela sam da ga vodim u bolnicu. To je bila najstrašnija stvar u mom životu. I odjednom, išlo je na bolje - rekla je pevačica sa suzama u očima.

Podsečamo, osim Pink i njeog trogodišnjeg sina, ostali članovi pevačicine porodice nisu bili pozitivni na korona virus, a ona je nakon saznanja da je pozitivna na koronu donirala 500.000 dolara za dve službe za hitne situacije.

Video razgovor Pink i Elen Dedženeris pogledajte u nastavku teksta:

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA