≫ 

Majli Sajrus i njen dečko banuli u bolnicu i počastili zdravstvene radnike: "Hvala na pomoći"

Pevačica i Kodi su odlučili da dobrim delom pomognu zdravstvenim radnicima

  • 0
Miley Cyrus, Cody Simpson

Majli Sajrus i Kodi Simpson; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američka pevačica Majli Sajrus (27) i njen momak, muzičar Kodi Simpson (23) su zajedno nekoliko meseci, a nedavno su učinili dobro delo. Počastili su zdravstvene radnike takosima kako bi im se zahvalili za sve što čine u borbi protiv korona virusa za vreme krize.

Majli i Kodi su, opremljeni zaštitnom opremom, maskom i rukavicama, obavili kupovinu namirnica u kalifornijskom gradu Kalabasas u sredu popodne.

Par je izašao iz kupovine s punim kolicima hrane i stvari i pokazali su kako su spremni za dužu izolaciju, jer se ne zna do kada će karantin trajati.

Majli i Kodi su oduševili sve svojim gestom koji su učinili prošlog vikenda.

Mladi par je u subotu iznenadio medicinske radnike u Kaliforniji, tako što su im doneli 120 takosa u bolnicu u Los Anđelesu, kako bi im se zahvalili za naporni rad u borbi protiv Covida-19.

- Takosi za neverovatne ljude u našoj lokalnoj bolnici. Jako smo zahvalni ovim istinskim legendama, jer posvećuju svoj život borbi protiv pandemije. Pokažite i vi ljubav herojima u vašoj zajednici - napisao je Kodi na svom Instagram profilu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cody Simpson (@codysimpson) on

 

Par je pakovao hranu u kese s ručno napisanim porukama: "Hvala na vašoj podršci. Ostanite snažni".

Doktori, medicinske sestre i tehničari iz te bolnice su sa osmehom na licu i sa dobijenom hranom pozirali na fotografiji.

Kodi i Majli su u vezi nekoliko meseci, a pre njega je nakon samo godinu dana braka doživela krah s glumcem Lijamom Hemsvortom (30), koji je jedan od najseksipilnijih muškaraca na svetu i s kojim je bila skoro 10 godina u vezi pre toga.

Izvori kažu da ga je pevačica varala i sa ženama i s muškarcima, među kojima je bio i Simpson, i to je rezultiralo razvodom.

Video: Ana Nikolić pokazala kako sa ćerkom provodi dane u karantinu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA