≫ 

Kendal Džener ponovo sa NBA igračem: Fanovi je prozvali, a ona im odgovorila "tvitom godine"

Kendal je uslikana na odmaralištu u Arizoni sa NBA zvezdom Devinom Bukerom

  • 0
Kendall Jenner, Devin Booker Foto: Instagram/kendalljenner, Profimedia/Zuma Press

Popularna manekenka i influenserka Kendal Džener (24) je uslikana na izletu sa NBA zvezdom Devinom Bukerom (23), a onda se ubrzo našla na meti "hejtera".

Kendal je nekoliko puta bila u vezi sa NBA igračima, a poslednji, kome se mnogo puta vraćala je košarkaš Ben Simons (23).

Pre Bena bila je u vezi sa Džordanom Klarksonom i Blejkom Grifinom, a nakon što je uslikana sa njihovim četvrtim kolegom, njeni pratioci su počeli da pišu negativne komentare.

- Oni te dodaju jedan drugom, da li si glupa? - upitao je jedan obožavatelj, na šta je Kendal odogovorila u svom stilu.

- Ljudi se ponašaju kao da ja nemam punu kontrolu nad svojom vaginom - napisala je Kendal, članica popularnog Kardašijan-Džener klana.

Njene sestre su ispod tvita ostavljale smajlije i zaključile da je njen odgovor hejterima "tvit godine".

Takođe, ovim oštrijim odgovorom popularna manekenka je zaradila mnoštvo simpatija, a fanovi kažu da je konačno zauzela oštar stav i odbrusila hejterima.

Inače, Devin Buker s kojim je uslikana, ranije je bio u vezi sa Džordin Vuds, koja je godinama bila najbolja drugarica njene mlađe sestre Kajli.

Kajli i Džordin su se posvađale, kada je Džordin poljubila Tristana Tompsona, bivšeg partnera Kloi Kardašijan na njihovoj kućnoj žurki. Džordin je tada izbačena iz njihovog kruga prijatelja, a Kloi se rastala od Tristana, kome je tek rodila ćerkicu.

Kendal i Devin su uslikani od strane spretnih paparaca na jednom odmaralištu u Arizoni, gde su izašli da se odmore od puta. Destinacija na koju su išli nije poznata široj javnosti.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA