≫ 

Slavnima nedostaje botoks za vreme karantina: Već su počeli da zakazuju tretmane

Američki dermatolog je otkrio da je preplavljen pozivima svojih klijentkinja, među kojima su najpoznatije holivudske zvezde

  • 3
Viktorija Bekam, Kim Kardašijan, Bijonse Foto: Instagram victoriabeckham/kimkardashian/beyonce

Američki dermatolog i stručnjak za botoks Harold Lanser je otkrio da je za vreme karantina tokom pandemije korona virusa koja hara svetom, "preplavljen" pozivima klijentkinja koje žele da zakažu svoj termin.

On je rekao da poznatim ličnostima nedostaju njihovi tretmani kod kozmetičara, frizera, a najviše kod dermatologa i plastičnih hirurga, gde često rade botoks.

On je dodao da dnevno prima ogroman broj poziva, a da se među njima kriju i razne poznate ličnosti koje žele da imaju blistavu kožu i tokom izolacije, kako bi očarali svoje partnere s kojima trenutno borave zatvoreni u svojim domovima.

Posebno je govorio o supruzi bivšeg fudbalera Dejvida Bekama (44), Viktoriji Bekam (45) i rekao:

- Ona ima čvrstu disciplinu kada je nega kože u pitanju - rekao je Harold o ovoj ikoni stila.

Pored Viktorije, njega posećuju i mnoge muzičke dive, rijaliti zvezde i influenserke, među kojima su i Kim Kardašijan (39), kao i pevačica Bijonse (38), koje dolaze na tretmane podmlađivanja, piling i na tretmane botoksom.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Fileri i botoks traju oko četiri meseca, tako da zvezde moraju redovno da dolaze kako bi lepo izgledale i održale svoj izgled.

Lanser je otkrio da je za kraj leta već zakazao tretmane za više od hiljadu klijentkinja.

Doktor ohrabruje one koji su zabrinuti za svoju kožu tokom izolacije, pa ih podstiče da paze na ishranu, količinu šećera, a dodao je da redovan trening i izbacivanje znoja može pomoći u kvalitetu kože.

- Morate biti pozitivni. Nikad nije kasno - poručuje dermatolog.

Harold svakodnevno dobija fotografije i selfije svojih klijentkinja koje traže savete u održavanju hidratacije kože, a on je 17. marta morao da privremeno zatvori svoju kliniku koja se nalazi na Beverli Hilsu, dok ne prođe kriza.

On je dodao da mu je jedna klijentkinja čak poslala sliku opekotina drugog stepena koje je sama sebi napravila dok je pravila piling kod kuće. On je zatim pozvao na videopoziv i dao joj savete kako bi vratila svoje lice u normalu. Upozorio je svoje pacijentkinje da jake preparate ne treba da koriste same kod kuće i da za piling mogu iskoristiti blagi soc od kafe.

Video: Pčelinji otrov kao zamena za botoks

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • T U Ž N O

    3. maj 2020 | 09:40

    Znači, ne vredi ovaj polu smak sveta, glave su i dalje šuplje. Treba nam, izgleda, pravi smak sveta!

  • Rale

    3. maj 2020 | 11:25

    Kad pogledam ove naše mora da ga kod nas ima na izvoz.

  • Hahaha

    3. maj 2020 | 13:03

    Ispuhale se lepojke , haha !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA