≫ 

Selma Bler nakon silnih muka konačno nasmejana i srećna: Uhvaćena u šetnji sa dečkom

Zvezda filma "Opasne namere" ponovo hoda zahvaljujući ortopedskom pomagalu koje je nedavno dobila, a sada se ne odvaja od dečka

  • 0
Selma Blair Selma Bler; Foto: Profimedia

Američka glumica Selma Bler (47) i njen partner, pisac Ron Karlson (73), su uslikani dok su šetali i grlili se ulicama Los Anđelesa.

Naime, iskusni holivudski paparaci su uslikali poznati par kako se ljube preko zaštitnih maski za lice, pre nego što su se zaputili u romantičnu šetnju po elitnom delu grada.

Selma i njen dugogodišnji dečko Ron su išli su po kafu u nedelju popodne, kada su i uhvaćeni. Zaljubljeni par je čekao u redu za kafu i sve vreme su se grlili, smejali i ljubili.

Bler je izgledala zdravo i veselo. Kosa joj je porasla, s obzirom na to da joj je prošle godine opala dok se borila sa veoma teškom bolešću multipla sklerozom i imala niz hemoterapija.

Zvezda filma "Opasne namere" je bila u ležernom izdanju i nosila je crnu trenerku s natpisom, sivu majicu i papuče u istoj boji, kao i crnu masku na licu. Na očima je nosila pilotske naočare i imala je diskretan nakit na rukama.

Njen partner Karlson je nosio plave farmerke i belu "Henley" majicu, dok je na glavi imao narandžasti bejzbol kačket i cne naočare za sunce. On je imao belu masku za lice i sve vreme je ljubio svoju partnerku Selmu.

On je izgledao kao da je veoma zaštitnički nastrojen prema Selmi i sve vreme je držao za ruku ili vrat i grlio za ramena, kao da je pokušavao da joj pomogne da se kreće.

Podsetimo, Selma ponovo hoda zahvaljući ortopedskom pomagalu koje je nedavno dobila, nakon što je saznala da boluje od multipla skleroze.

U nedavnoj objavi na Instagramu Bler je napisala da je dobila protezu za hodanje koja joj jako pomaže. Naime, nakon dijagnoze je izgubila moć govora koji joj se polako vraća i jedno vreme je bila nepokretna.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

Hvala ortopedskoj grupi koja je pronašla ovo sjajno rešenje i podršku za hodanje. Impresionirana sam - napisala je glumica, uz kratak video svog hoda. Pokazala je koliko je napredovala. Jedno vreme Selma je koristila štap, ali sada je dobila bolje i trajnije rešenje.

Bler je svojevremeno rekla da je godinama imala simptome, ali nije ih shvatala ozbiljno sve dok nije pala pred prijateljem koji ju je naterao da ode na pregled.

Oporavljam se. Mogu bolje da hodam. Natečena sam i bole me zglobovi. Oči još uvek ne fokusiraju. Hemoterapija i visoka doza lekova imaju svoju cenu. Visoke doze koje dobijam zbog transplantacije su teže sad nego kad sam ih dobijala. Telo je u šoku - napisala je glumica pre nekoliko meseci.

Video: Rekla sam sinu: Ne znam kako ću umreti, ali od ove bolesti neću

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA