≫ 

Varao je ženu dok je bila trudna, a sad, kad čekaju 4. dete, kaže da je "blagosloven što je ima"

Američki glumac podelio je sa svojim pratiocima fotografiju sa svojom porodicom i otkrio pol deteta

  • 1
Kevin Hart Kevin Hart; Foto: Profimedia

Američki glumac i komičar Kevin Hart (41) je objavio fotografiju sa svojom porodicom i trudnom suprugom, koja mu je oprostila skandal od pre tri godine.

Kevin svoje pratioce redovno obaveštava o svakom koraku u svom životu, a ovaj put je svoje fanove raznežio porodičnom fotografijom na kojoj pozira s trudnom suprugom Enikom Pariš(36) i njihovo troje dece.

Zajedno su proslavili Dan Majki, a u dirljivoj objavi su otkrili su pol deteta.

Naime, u porodicu Hart stiže još jedna devojčica, a ponosni otac sreću nije mogao da sakrije pa je napisao:

- Srećan Dan majki mojoj predivnoj supruzi. Volimo te i oduševljeni smo što nam dolazi devojčica. Bog je neverovatan. Blagosloveni smo što te imamo u našim životima. Sve što mogu reći je hvala - napisao je glumac na svom Instagram profilu.

On je ovom objavom za nekoliko sati prikupio više od milion lajkova.

Podsetimo, već godinama svetom kruže priče da Kevin nije baš divan suprug kakvim se prikazuje. Pre tri godine izašla je vest da je prevario trudnu suprugu s Montijom Sabag (30).

montia sabbag Montija Sabag sa advokaticom; Foto: RAAK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Montija je rekla da se njen susret s glumcem dogodio u hotelskoj sobi u Las Vegasu 2017.godine, koji su isplanirali on i njegov prijatelj Džej Ti Džekson.

U sobu su stavili kameru i snimali intimne trenutke Harta i Sabag, koja je priznala da su to veče imali odnose tri puta. Video traje tri minuta, a u javnost je pušten u septembru 2017. godine.

Tim povodom se oglasila njegova supruga i rekla:

- Saznala sam iz poruke. Ne znam ko mi je poslao. Poslali su mi snimak Kevina i druge žene. Bila sam trudna u tom trenutku, bila sam u sedmom ili osmom mesecu trudnoće. Doručkovala sam kada sam uzela telefon i odmah sam se izgubila. Pozvala sam ga plačući. Bila sam besna - započela je ona.

- Ponavljala sam:”'Kako si dozvolio da se ovo dogodi? Javno si me ponizio. Sve je na Instagramu, sve je na društvenim mrežama”. To je bila svađa koja je trajala danima - rekla je Enika za američke medije pre tri godine.

U galeriji ispod teksta pogledajte galeriju fotografija Kevina Harta sa porodicom.

Video: Saznala je da je otac njene ćerke vara dok je bila u porođajnoj sali: Šta sada čeka Kloi Kardašijan?

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA