≫ 

Kejt Hadson zauzela provokativnu pozu u donjem vešu i zamalo otkrila previše iz kupatila

Omiljena plavuša objavila je selfi u seksi izdanju

  • 1
Kejt Hadson, Kate Hudson Kejt Hadson/Foto: Instagram/katehudson

Američka glumica Kejt Hadson (41) je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj pozira u donjem vešu, u provokativnom izdanju.

Zvezda romantičnih komedija je snimila selfi u kupatilu. Sedela je na stolici s visoko podignutom nogom, dok je bila obučena samo u zeleni donji veš, a zamalo da otkrije previše. 

- Volim zelenu boju - napisala je kratko uz fotorgafiju koja se svidela njenim obožavateljima.

"Lepo, sviđaju mi se i tapete", "Kakva lepotica", "Seksi i elegantna", "Mogu samo reći wow", "Ovo me ugrejalo oko srca", poručili su joj u komentarima.

S obzirom na to da je veoma posvećena sportskom životu i zdravoj ishrani, a treninge često objavljuje na društvenim mrežama, brzo je vratila liniju nakon porođaja, kada je na svet donela svoje treće dete, u oktobru 2018. godine.

Kejt Hadson Kejt Hadson; Foto: Instagram/katehudson

Kejt se nedavno našla na naslovnici magazina "People Beautiful" na kojoj je pozirala s majkom, legendarnom glumicom Goldi Hovn (74) i jednogodišnjom bebom Rani. Bio je to prvi put da su se tri generacije jedne porodice našle na istoj naslovnici.

Kejt je svoju prvu naslovnicu snimila sa samo 17 godina za časopis "InStyle", kada je pozirala takođe u Goldinom zagrljaju.

Glumica je u braku s Danijem Fudžikavom dobila malenu Rani, a s bivšim partnerima ima i 16-godišnjeg sina Rajdera i 8-godišnjeg Binghama.

Video: Razvalila! Kejt Hadson zapevala u teretani i zapalila internet

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • damir karic

    13. maj 2020 | 11:22

    Isti lobi holivuda sve je isto, kao i scarlet johanson, natalie portman, rachel weisz, i mnoge mnoge druge. Ko je razumeo razumeo je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA