≫ 

Britni Spirs i njen dečko pokazali zategnuta tela: Zajedničkim treningom oduševili ceo svet

- Parovi koji vežbaju zajendno, ostaju zajedno - napisala je Britni

  • 2
Britni Spirs Britni Spirs, Printskrin: Instagaram/britneyspears

Pop pevačica Britni Spirs (39) pokazala je kako trenira zajedno sa svojim dečkom Semom Ašgarijem (26), a zbog njihovih seksi tela gore društvene mreže.

Pevačica je na svom Instagram profilu objavila snimak napornih vežbi, a ono što je svima zapalo za oko jesu njohova golšava tela. Britni je u minijaturnom topu i vrućim pantalonama, dok njen dečko na sebi ima samo šorts.

Oni su u kućnoj teretani pop zvezde, a pevačica je više puta isticala da je smršala i svoje telo dovela u savršenu formu uz pomoć svog seksi dečka.

- Zahvalna sam što imam Sema i što smo zajedno ostali u formi. Ponosna sam na njega što ima fitnes program koji ljudima održava formu tokom perioda koji su proveli kod kuće. Parovi koji vežbaju zajedno, ostaju zajedno - napisala je Brintni.

Pevačica je nedavno objavila da je zapalila teretanu u svojoj kući, da u incidentu niko nije povređen, ali da je materijalna šteta velika. Međutim, ona se očigledno snašla, te sada bez probema vežba.

- Bila je to nesreća, ali da, ja sam zapalila teretanu. Prošla sam pored vrata teretane i videla plamen. Božjom milošću, alarm se ubrzo oglasio i niko nije povređen. Nažalost, sada su mi ostale samo dve funkcionalne sprave  i jednostrano ogledalo - rekla je ona Britni tada.

Kako vežbaju pop zvezda i njen seksi dečko pogledajte u videu u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA