Umro mladi reper iz Sarajeva: Jala Brat se potresnom porukom oprostio od njega

Mladi reper iz Sarajeva je preminuo, a uzrok smrti još uvek nije poznat

  • 2
Rijad Fazlić Kolateral Rijad Fazlić Kolateral; Foto: Facebook/Frenkie

U Sarajevu je preminuo mladi producent i muzičar Rijad Fazlić Kolateral (25), javljaju njegove kolege na društvenim mrežama. Uzrok smrti još uvek nije poznat.

Od njega se opraštaju mnoge njegove kolege, a među njima prvi se oglasio Adnan Hamidović Frenki (37).

- Napustio nas je naš drug Rijad Fazlić Kolateral. Bio si uvek simpatičan, predobar, duhovit i kao takvog ćemo te pamtiti, brate naš - započeo je on.

- Tvoj odlazak je ogroman gubitak za celu domaću scenu i faliće nam tvoja zaje*ancija u studiju! Vole te tvoji drugovi - napisao je reper Frenki (37) na društvenim mrežama.

I bosansko-hercegovački reper Jala Brat (33) se oprostio se od kolege, tako što je na Instagram storiju uz njegovu fotografiju napisao:

Jala Brat i Buba Corelli, Ušće Music Week festival Jala Brat; Foto: Marko Jovanović

- Imam obavezu ovo da napišem, Imam obavezu da ti se javno zahvalim za sve što si  uradio za mene, za moje kolege i kompletnu hip hop scenu uopšte - započeo je Jala.

- Hvala ti za sve legendo i žao mi je što nisam ovo stigao da ti kažem u lice. Prerano si otišao, ali barem je ostao tvoj potpis i neizbrisiv trag. Lepo spavaj anđele - napisao je.

Jala Brat je citirao stih “dobar umire mlad” iz njegove pesme na kojoj je radio s Rijadom.

Kolateral je sarađivao s brojnim poznatim imenima domaće hip hop scene, poput Frenkija, Kontre, Indiga, Blek Beriza, Stoposto, Jale Brata, Štuke i mnogim drugima. Svojim radom ostavio je veliki trag na muzičkoj sceni, a od njega se danas opraštaju oni koji su pratili i cenili njegov rad.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bomber

    14. maj 2020 | 20:47

    Veliki talenat. Mlada duša. Šteta! Počivaj u miru majstore!

  • P.S

    14. maj 2020 | 21:58

    Ovi polupanci pricaju da su reperi.Pa onda je i Djogani reper.Kako ih nije sramkta da se preddstavljaju tako.Neka je laka zemlja mladom coveku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA