Ćerka Gvinet Paltrou i Krisa Martina napunila 16 godina, neverovatno je koliko liči na majku

Ćerka Gvinet Paltrou, Epl Marin, veoma liči na svoju majku, kažu obožavatelji poznate glumice

  • 6
gwyneth paltrow chris martin, Gvinet Paltrou, Kris Martin Gvinet Paltrou i Kris Martin/Foto: Guliver/Charley Gallay/Getty Images for Entertainment Industry Foundation

Holivudska glumica Gvinet Paltrou (47) je proslavila šesnaesti rođendan ćerki Epl Martin koju ima sa slavnim pevačem Krisom Martinom (43) iz "Coldplaya", i tom prilikom joj je napisala emotivnu poruku.

Ona je za svoju ćerku rekla da je nadinteligentna i da je veoma vredna. Ponosna majka je postavila na društvenoj mreži Instagram fotografiju svoje ćerke koja već izgleda kao mlada žena.

Epl je pozirala na kauču u dnevnoj sobi, u cvetnoj haljinici koju je uparila uz lanac oko vrata. Njena plava kosa joj je zaštitni znak, kao i njenoj mami.

Srednjoškolka već zna da pozira i obožavatelji kažu da izgleda kao pravi model, a emotivna Gvinet je napisala: "Ne mogu da verujem da pišem ove reči, ali srećan šesnaesti rođendan, draga devojčice".

- Previše si inteligentna i imaš najbolji, briljantni smisao za humor. Veoma sam srećna što sam tvoja mama. Volim naše večernje razgovore kada stvarno mogu da čujem šta je u tvojoj glavi. Veoma se trudiš za ono što želiš da postigneš i imaš osećaj odgovornosti - rekla je Gvinet.

Toliko sam srećna što te imam, ti lepa, mlada damo. Hvala ti što si me izabrala. Volim te odavde do meseca zilion puta - zaključila je glumica.

Inače, Paltrou i njen bivši partner Martin su se venčali 2003. godine, a 2004. godine su dobili ćerku Epl, dok su sina Mozesa dobili 2006. godine.

Pogledajte slike 16-godišnje Epl koja je ista majka.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA