≫ 

"Kao da nisam ni rođena..." Posle 25 godina objavljeno pretužno pismo koje je Ališa Kiz poslala ocu

Američka pevačica je emotivnu objavu podelila na društvenoj mreži Instagram, čime je najavila svoju autobiografiju

  • 0
Alicia Keys Ališa Kiz; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica, tekstopisac i producentkinja Ališa Kiz (39) je podelila emotivno pismo koje je poslala svom ocu, koji ju je napustio kada je imala 14 godina i otkrila da su je njegova prazna obećanja oštetila duboko u duši.

Ališin otac je napustio porodični dom kada je napunila dve godine i odgajila ju je samo majka Teresa.

U četvrtak popodne, Ališa je na Instagramu objavila tužno pismo koje je napisala svom ocu Krejgu Kuku kada je imala 14 godina i priznala je da su je njegova prazna obećanja duboko oštetila.

Autrorka mnogih hitova je napravila video snimak u kom govori o njenom odnosu sa ocem dok snima poruke koje mu je pisala kada je bila mlađa.

Otkrila je da je bila toliko povređena da nikad više nije želela da ga vidi niti čuje.

U video snimku Ališa objašnjava:

- Pismo koje šaljem svom ocu ne počinje ni sa "dragi tata", čak ni sa "dragi Krejg", već samo datumom u levom gornjem uglu. Pismo je iz 10. jula 1994. godine - započela je ona.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

- Žao mi je što je moje srce gorko prema tebi. Samo je jedan deo mene tužan, uglavnom sam ogorčena. Prošlo je dosta vremena kako bih ovo izbegavala. Sve ove godine svog života, pazila sam na sve osim sebe - dodala je pevačica.

- Tvoje sam prvo dete (koliko znam), a ti me tretiraš kao da nikada nisam ni rođena. Ne postoji ništa što možeš da uradiš kako bi zacelio moje rane. Sve što želim sada jeste da gledaš svoja posla. Ne želim pozive, ne želim pisma. Ne želim lažnu brigu kako bih mislila da ti je u stvari stalo. Ne želim ništa. To je jedini način da me učiniš srećnom – napisala je ona.

Objasnila je da je pismo deo autobiografije pod nazivom "More Myself" koju je napisala i dodala:

- Čekala sam pravi trenutak kako bih podelila sve ovo u „More Myself“ - dodala je ona.

Ališa kaže da nije znala da je njen otac zadržao ovo pismo, ali je srećna što jeste jer su neki odnosi suđeni da se zaleče.

- Skroz je ludo što je on sačuvao ovo pismo nakon svih ovih godina. Bila sam šokirana kada mi je pokazao. Čuvao ga je u kutiji cipela punoj stvari iz prošlosti. Drago mi je da on i ja možemo da se osvrnemo u prošlost i da vidimo dokle smo sada stigli – napisala je.

-Mnogi odnosi se izleče kada ih samo pustiš. Kakve su vaše misli? Šaljem vam ljubav i snagu, a moja knjiga vam je sada dostupna – zaključila je Ališa.

Inače, Ališa je udata za hip hop producenta Sviz Bitsa od 2010. godine. Oni se znaju još od kada su bili tinejdžeri i imaju dva sina Egipta (9) i Genesisa (5).

Video: Polusestra Megan Markl oplela po vojvotkinji: Uništiće Harija kao i našeg oca

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA