Zgodni Sem slikao Britni dok je uživala u ogromnom bazenu - ona počastila žene njegovim seksi telom

Pevačica i njen mlađi dečko baš znaju da uživaju

  • 0
Britni Spirs, dečko Sem Asgari Britni i Sem/Foto: Instagram/britneyspears

Pop zvezda Britni Spirs (38) ne odvaja se od svog dečka, dvanaest godina mlađeg modela Sema Ašgarija (26) za čijim zgodnim telom žene otkidaju, pa tako njih dvoje zajedno uživaju u raskošnoj izolaciji.

Njih dvoje su već dugogodišnji par, pa tako zajedno uživaju i u raskošnoj izolaciji za vreme pandemije korona virusa. Doduše, njima izolacija baš puno i ne menja stvari, s obzirom na to da nisu uskraćeni za luksuz na koji su i navikli.

Britni i njen zgodni frajer zajedno treniraju u svojoj teretani u sklopu raskošne vile, uživaju u bazenu i pogledu na zeleno prostranstvo, a tu i tamo objave i neke slike i snimke, čisto da zaintrigiraju fanove...

Pevačica je istakla kako je beskrajno srećna što kraj sebe ima Sema, jer joj upravo on planom treninga pomaže da održi top formu čak i u "karantinu".

A nakon napornog treninga, vreme je za šta? Rekalsiranje u bazenu...i to ne običnom, već ogromnom, sa neverovatnim pogledom.

Slike Britni i Sem dok uživaju na bazenu: 

Video: Britni Spirs i njen dečko pokazali zategnuta tela

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA