≫ 

Končita najveće iznenađenje Evrovizije: Više nema ni dugu kosu ni haljinu i - obožava da je bez veša

Končita se u svojoj video poruci pojavila potpuno drugačija i neprepoznatljiva

  • 5
Conćita Wurst, Končita Vurst Končita Vurst/Foto: Tanjug/AP

Jedno od iznenađenja u sinoć emitovanoj specijalnoj emisiji povodom otkazane Evrovizije, emisiji "Eurovision: Europe Shine a Light", bila je Končita Vurst, austrijska pobednica najvećeg muzičkog takmičenja 2014. godine.

Osim predstavljanja i javljanja učesnika iz 41 zemlje, među kojima su bile i naše predstavnice "Hurricane" koje su od Hrvatske osvojile 12 poena, deo emisije bio je posvećen i svim ranijim pobednicima.

Tako se naša Marija Šerifović sinoć predstavila svetu emotivnim spotom za "Molitvu" kojim je poslala razglednicu iz Beograda u doba pandemije korona virusa i dirnula Evropu, a još jedno od iznenađenja - istina, manje emotivnih, bila je i Končita Vurst sa novim imidžom.

Svi se sećamo kako je Končita nastupila te godine na Eurosongu, u dugoj haljini, sa dugom kosom i bradom, zbog čega je izazvala skandal, a sinoć se pojavila u skroz drugačijem izdanju - sa kapom, kratkom kosom i u potkošulji.

- Kod kuće sam, kao i većina nas. Nadam se da ste dobro u ova izazovna vremena. Najlepša stvar koja mi se desila u proteklih nekoliko nedelja je to da jedva nosim donji veš i to mi se toliko sviđa!

- Ostanite u kućama, budite sigurni i budite luckasti - poručila je Končita.

Na snimku pogledajte od 3:18 minuta:

Video: Flašama na pobednike i nameštanje glasova: Najveći skandali Beovizije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • haos

    17. maj 2020 | 14:18

    za Mariju i njenu ekipu zasista sve samo komplimente,bravo! za Koncitu:da li je neko zena ako samo obuce haljinu? katastrofa koliko se danasnji svet izvitoperio. seksualnost ako nikoga ne ugrozava je privatna stvar.ali ovo je citav pokret,gde se vise ne zna ko je ko.divan uzor deci i kakav ce se svet stvoriti u buducnosti.

  • Mid

    17. maj 2020 | 14:06

    BudiBogsnama

  • Lord

    17. maj 2020 | 15:26

    Bljak...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA