≫ 

Na granici bezobrazluka: Raščupana Hajdi Klum u toplesu rukama pokušala da prekrije gole grudi

Hajdi je izazvala oduševljenje, ali je bilo i onih koji su joj zamerili na golišavom izdanju

  • 2
Hajdi Klum Hajdi Klum, Printskrin: Instagram/heidiklum

Manekenka Hajdi Klum (46) uživala je u toplesu ovog vikenda u društvu svog muža Toma Kaulitza, a kako je to izgledalo pokazala je i svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Hajdi je poznata kao neko ko voli da svoje pratioce počasti provokativnim fotografijama koje ne prelaze granicu pristojnosti, a ovog puta glavni fokus je "bacila" na svoje grudi.

Manekenka je objavila nekoliko fotografija na kojima je u društvu svog supruga, a najviše pažnje privukla je ona fotografija na kojoj vrela Hajdi na gornjem delu tela nema baš ništa.

Njena objava je u kratkom vremenskom periodu prikupila skoro 200 hiljada lajkova, a ni ovog puta nisu nedostajale pohvale, ali i kritike na račun slavne manekenke.

Dok se nekima svideo toples, bilo je i onih koju su smatrali da ovakvo ponašanje i fotografije ne priliče njenim godinama, te su je zbog toga osudili.

"Imaš toliko godina, a objavljuješ ovakve fotografije. Sramota", "Ostavi neku privatnost i za supruga", "Vrlo seksi i slatko", samo su neki od komentara.

 
 
 
View this post on Instagram
IT’S THE WEEKEND ❤️A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Video: Gole grudi slavne manekenke samo što nisu ispale

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA