≫ 

Obrisao joj je kompletnu prošlost: Žena Kim Džong Una je lepotica, a ovo je njena životna priča

Prvoj dami Severne Koreje ne cvetaju ruže sa Kim Džong Unom, navode strani mediji

  • 16
Kim Jong Un, Ri Sol Ju Kim Jong Un, Ri Sol Ju, Foto: Profimedia/KCNA VIA KNS/AFP

Lider Severne Koreje Kim Džong Un jedna je od najmoćnijih ličnosti na svetu čiji se svaki korak pomno prati, a njegova supruga Ri Sol Ju prava je misterija, kako za severnokorejske, tako i za strane medije.

Svet je neretko šokiran postupcima lidera Severne Koreje o kojima su pisali mediji, od toga da je zabranio venčanja, ubio rođenog brata, uredio državu tako da je sve podređeno njemu... deluje da Kim nije baš suprug za poželeti.

Ri Sol Ju je prava lepotica i pojavljuje se sa svojim mužem na javnim događajima kao prva dama Severne Koreje, a mediji nagađaju da je njenu prošlost izbrisao Kim Džong, kao i da joj pored njega ne cvetaju ruže.

Niko ne zna kada je ona tačno rođena, nagađa se da je između 1985. i 1989. godine, a takođe se navodi da joj Ri Sol nije pravo ime, već pseudonim. Naime, mnogi smatraju da je Kim Džong obrisao njenu prošlost i da on dopušta koji detalji će se plasirati u javnost.

Završila je srednui školu u Pjongjangu, studirala je muziku u Kini, što nije čudno, jer je lider Severne Koreje ljubitelj plesa i muzike, a u ženama vidi nekog čija je dužnost da ga zabave. Neki smatraju da je Ri Sol odgajana da mu bude žena, kao i mnoge druge...

Navodi se i da je neko vreme bila deo jednog orkestra sa kojim je nekoliko puta nastupila, ali su svi dokazi iz te njene faze života uništeni. Brak Kim Džonga i njegove supruge ugovorio je za 2008. godinu, liderov otac pre nego što je dobio moždani udar, a on se desio godinu dana kasnije, pisao je jednom prilikom BBC.

Kada se Ri Sol nije pojavljivala u javnosti spekulisalo se da joj njen suprug ne dozvoljava da izlazi. Pretpostavlja se da njih dvoje imaju dvoje dece, jedno rođeno 2010., drugo 2012. godine, što je i jedan od perioda kada se prva dama Severne Koreje nije pojavljivala u javnosti. Kim Džong je navodno tražio da se njegovoj ženi obavi ranije porođaj, krajem 2012., kada se obeležilo 100 godina rođena Kim II Sunga.

U Severnoj Koreji navodno postoji "Peta divizija", harem oko 2000 žena kojima je zadatak da zabavljaju partijske funkcionere i imaju seksualne odnose sa njima. To postoji još od vladavine Kim II Sunga, koji je koristio te žene za zabavu, a sa nekima od njih imao i veliko broj vanbračne dece.

Kim Džong Un je navodno nastavio tu tradiciju, te se zabavlja i orgija sa ženama lakog morala u haremu, dok njegova supruga Ri Sol mora sve to da trpi.

Video: Nikada opušteniji Kim Džong Un u prvom pojaviljivanju u javnosti nakon misterioznog nestanka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    18. maj 2020 | 08:08

    Zene u haremu nisu lakog morala nego robinje.

  • Bucko

    18. maj 2020 | 06:10

    Ključna reč u tekstu je NAGADJAJU, znači ne mora biti istina kao što i nije. Ameri imaju bujnu maštu

  • Aha

    18. maj 2020 | 09:42

    Tako su i o nama Ameri plasirali price da jedemo decu , da smo svi poremeceni i ubice , ma nista ne verujem od ovoga za S Koreju jer sam naucila iz prilozenog , prokleta je Amerika rodjaci , satra sve zemlje u kojima zivi normalan svet .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA