≫ 

"Svinjo odvratna, sramoto od muškarca!" Najbogatija srpska naslednica javno izvređala bivšeg muža

Bogata srpska naslednica se razbesnela pa oštro odgovorila bivšem nazivajući ga svinjom i sramtom za muški rod

  • 4
Petra Eklston Petra Eklston, Foto: Instagram/Petra Eklston

Ćerka nekadašnjeg prvog čoveka Formule 1, Bernija Eklstona I Slavice Eklston, Petra (30), objavila je na Instagramu šok poruku upućenu bivšem mužu Džejmsu Stantu.

Petra se posvađala sa bivšim, Džejmsom Stentom, od koga se razvela 2017. godine, a njihov tada buran razvod procenjen je na čak šesti miliona funti. Da se njih dvoje nisu rastali prijateljski bilo je jasno još tada, ali i pre nekoliko meseci kada ga je Petra u medijima nazvala "lažovom i prevarantom".

No, poslednja njihova javna rasprava koja se dogodila na društvenim mrežama, zaprepastila je mnoge, a sve je počelo kada je Petra na svom Instagram nalogu objavila fotografiju njihovog sina.

Međutim, iako se opravdala da je slučajno postavila fotografiju na svoj javni profil i odmah je obrisala, Stenta je potez bivše jako iznervirao, te je opleo po njoj.

- Više od dve godine nisam smeo da vidim sina, a ovo mi je poslao neko od mojih protivnika kako bi izazvao svađu između mene i moje bivše žene, koju sam blokirao. Bolesno je kako se usuđuju da koriste moju decu da bi me podbadali i uznemiravali - rekao je Džejms.

Kako je njegova objava takođe došla do Petre, ona se razbesnela pa uzvratila bivšem nazivajući ga svinjom i sramotom za muški rod.

- Za Džejmsa Stenta. Objavila sam ovo slučajno i čim sam shvatila da je javno, obrisala sam. Ne iznosi svoje mišljenje o mojoj deci, teško da si otac godine i nemaš pravo da iznosiš svoje mišljenja. Odbij, svinjo odvratna. Pusti nas na miru jednom zauvek, zbogom - napisala je oštro Eklstonova na Instagramu.

Da je bila jako besna i ljuta na bivšeg bilo je i više nego očito, s obzirom da se na ovoj objavi nije zaustavila već je nastavila dalje da ga urniše svojim objavama.

- Prestani s lažima, svinjo odvratna. Niko te nije sprečavao, imaš sudsku odluku da moraš obaviti test na droge pre nego što ih vidiš. Nisi to ni pokušao. Čak ih i ne zoveš, niti im čestitaš Božić ili rođendan. Ti si lažljiva sramota od muškarca koji samo traži pažnju i sažaljenje. Prestani da pominješ moju porodicu i da govoriš o mojoj deci - dodala je Eklstonova.

Kako izgleda lepa Petra, ćerka milijardera i nekadašnjeg prvog čoveka Formule 1, Bernija Eklstona, koju je dobio u braku sa Srpkinjom, Slavicom Radić, pogledajte u galeriji.

Podsetimo, Petra je trenutno u vezi s Džejmsom Palmerom i imaju zajedničko dete. Bivšeg muža Stenta je upoznala 2006, a venčali su se pre pet godina u Rimu. Međutim, do razlaza je došlo jer je Stent bio nasilan, zlostavljao ju je, ali se i drogirao.

Video: Da se istopiš: Ovi holivudski zavodnici su najbolje tate na svetu

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA