≫ 

Slavna zvezda se "prepolovila": Fanovi šokirani, svi se pitaju šta joj se desilo

Bivša devojka Džastina Bibera je za vreme karantina u toku pandemije korona virusa smršala 15 kilograma, pa je ni najverniji fanovi nisu prepoznali

  • 2
Selena Gomez Selena Gomez, Foto: Profimedia

Američka pevačica i bivša Diznijeva zvezda Selena Gomez (27) je uslikana na ulicama Los Anđelesa u neprepoznatljivom izdanju.

Naime, Selena je uslikana u sivom duksu i donjem delu pidžame, dok je na licu imala zaštitnu masku na lice, a kosu vezanu u punđu. Pevačica je izašla u kratku šetnju sa prijateljicom, a niko je nije prepoznao dok je bila bez šminke i u ležernom izdanju.

Selena je u rukama imala samo mobilni telefon i perfektno urađen manikir u crvenoj boji, a na nogama je imala klasične bele patike, udobne za šetnju. Nakon što su ove fotografije dospele u javnost, obožavatelji je nisu prepoznali i pitali su se da li je to zaista ona.

Inače, ono što se može primetiti jeste da se pevačica "prepolovila" i da je za razliku od ostalih koji su se ugojili u karantinu, ona je znatno smršala i skinula minimum 15 kilograma.

Obožavatelji se pitaju da li je za to razlog Džastin Biber i njegov brak sa manekenkom Hejli Boldvin.

Selena je vezu sa Džastinom započela 2010. godine. Izvori bliski njima tvrde da koliko god su se voleli, toliko su bili i toksični jedno za drugog. Njihovu vezu obeležili su brojni raskidi, a konačni se dogodio u aprilu 2018. godine.

Selena je tu vezu opevala u nekoliko pesama, iz čega je bilo potpuno jasno da paru nisu cvetale ruže, ali jedno bez drugoga nikako nisu mogli.

Džastin je samo nekoliko nedelja nakon konačnog raskida započeo vezu s manekenkom Hejli Boldvin, sada Biber, s kojom se nedavno i oženio.

Selenu je to dotuklo. Ponovno su usledile rehabilitacije, povlačenje iz medija i s društvenih mreža, ali pre nekoliko meseci Selena je izbacila hit "Lose You To Love Me", koji je srušio sve rekorde. Pesma je posvećena Biberu, a njome je talentovana lepotica postala prva muzičarka koja je paralelno zasela na prva mesta na lestvici "Billboard-a" i "Rolling Stone-a".

Selena je u otvorenom razgovoru o svom psihičkom stanju ispričala da joj je dijagnostifikovan bipolarni poremećaj nakon što je bila u ustanovi za mentalne bolesti.

Nedavno sam otišla u jednu od najboljih mentalnih bolnica i tamo sam dobila dijagnozu. To me istovremeno i prestravilo i relaksiralo. Relaksiralo zato što sam napokon saznala uzrok svih mojih depresija i teskoba tokom proteklih godina - priznala je Selena.

Ja sam devojka iz Teksasa, a tu se jednostavno ne govori o mentalnom zdravlju. Tu moraš izgledati kul. Tako se kod dece i tinejdžera samo nakuplja bes - zaključila je Selena.

Podsetimo, Selena je zbog lupusa, autoimune bolesti koja napada zdravo tkivo i organe, pre tri godine hitno morala na transplataciju bubrega koji joj je donirala drugarica Franča Raisa, zbog čega će joj pevačica biti večno zahvalna.

Video: Džastin Biber i dalje voli Selenu Gomez, a u svoju suprugu je zaljubljen?

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amerika

    18. maj 2020 | 19:05

    Sta si ocekivao od amerikanki da su lepe, to samo na filmu, u Srbiji I Rusiji su najlepse zene na planeti...

  • mixx

    18. maj 2020 | 17:51

    joj sto je gadna..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA