≫ 

Sindi Kraford u opuštenom izdanju otišla u kupovinu: Jedan detalj je zaboravila i svi je kritikuju

Sindi je uslikana na ulicama Malibua u ležernom izdanju, zbog kojeg se našla na meti kritika

  • 1
Sindi Kraford Sindi Kraford; Foto: Instagram/cindycrawford

Američka manekenka i jedan od najpopularnijih supermodela devedesetih godina Sindi Kraford (54) je na ulicama Los Anđelesa pokazala svoj ležerni, ženstveni stil u jednostavnoj, beloj bluzi i farmerkama koje joj savršeno ističu figuru.

Bivša manekenka je uslikana u Malibuu dok je išla u kupovinu hrane i u rukama je nosila dve velike, papirne kese.

Ona je privlačila poglede u beloj, širokoj bluzi, plavim farmerkama i ravnim sandalama sa zmijskim printom. Brineta nije imala šminku i nosila je braon, elegantne naočare za sunce, dok joj je kosa bila isfenirana na ravno.

Izgleda da je ona zaboravila zaštitnu masku za lice, s obzirom na to da je u Kaliforniji zaštitna oprema obavezna prilikom izlaska iz kuće, kako bi se sprečilo širenje korona virusa.

Sindi je dva meseca provela u izolaciji sa svojom porodicom, suprugom Randeom Gerberom (58) i njihovom decom, sinom Prislijem (20) i ćerkom Kajom (18), koja je krenula majčinim stopama.

Inače, upravo je Sindi prošle nedelje objavila fotografiju na kojoj pozira u košulji boje duge i nosi zaštitnu masku sa istim dezenom.

Tom prilikom je apelovala na svoje sugrađane da se obavezno štite u javnosti, a da zaštitna oprema ne mora biti dosadna, već može biti i modno interesantna.

- Socijalno distanciranje, ali sa stilom - napisala je ona u opisu fotografije.

Obožavatelji su tada komentarisali da izgleda fantastično, ali su se nakon što su videli njene fotografije bez maske, naljutili i upitali je zašto apeluje na druge, kad se ni sama ne pridržava pravila koja su uspostavljena u SAD-u za vreme krize zbog pandemije Covida-19.

U galeriji ispod teksta pogledajte fotografije koje je Sindi nedavno objavila za vreme korone.

Video: One su postale poznate samo zbog svojih seksi delova tela

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    19. maj 2020 | 20:30

    Pa napolju nema potrebe da ima masku, ne vidim sto joj bilo ko zamera bilo sta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA