≫ 

Kad se Albanke poskidaju: Ne zna se koja je perverznija, ali jedna poza baš nije za mlađe od 18

One su uspešne, seksepilne, prodaju milionske tiraže, a neke od njih ne prezaju od provokacija i kontroverzi da bi se probile i privukle pažnju

  • 7
Dua Lipa, Era Istrefi i Rita Ora Rita Ora, Dua Lipa i Era Istrefi, Foto: Instagram/Dualipa, eraistrefi, ritaora

O zanosnim pevačicama sa Kosova bruje skoro svi svetski mediji, a sem glasa mogu se povaliti i dobrim stasom, što se najbolje može videti kada dođe period pogodan za bikini.

One su uspešne, seksepilne, prodaju milionske tiraže, a neke od njih ne prezaju od provokacija i kontroverzi kako bi se što bolje probile i privukle pažnju.

Rita Ora je sigurno najpoznatija u talasu mladih pevačica Albanki. Rođena u Prištini, ali se sa porodicom preselila u Veliku Britaniju. Iako se nije često vraćala u rodni grad, sa ponosom ističe svoje balkansko poreklo.

Pevačica često zna da iznenadi svoje fanove  verelim fotografijama u bikiniju, a njena najsvežije fotografije u minijaturnom bikiniju koji je jedva obuzdao njene grudi i čudne poze, opasno su podigle prašinu među njenim pratiocima.

Dua Lipa takođe je još jedno ime koje je trenutno megapopularno na svetskoj muzičkoj sceni, a kao i njena koleginica i Lipa je poznata kao ličnost koja često voli da objavi fotografiju u bikiniju.

Poslednjom fotografijom, na kojoj je ona u malenom šareni bikini koji je prekriven cirkončići Dua je raspalila maštu mnogim posetiocima svog profila, koju su na verovatno na prvu primetili njenu savršenu liniju, a ona je zapravo rešila da pozdravi sve i kaže da je počela sa čitanjem nove knjige.

Pevačica Era Istrefi ili kako je mnogi nazivaju Rijana sa Balkana, našem narodu dobro najbolje je poznata kao golišava. Naime, ona je pre nekoliko godina navukla gnev srpske javnosti, zbog sramnog poteza kada je došla na ideju da golišava snimi spot u srpskoj pravoslavnoj crkvi Hrista spasa u Prištini.

No, da i ona zna često da se razgoliti na Instagramu jeste poznato njenim pratiocima. Kako je obdarenija u donjem delu tela, pevačica najviše voli da se slika baš iz tog profila i svoju zadnjicu izbaci u prvi plan.

Kako izgledaju ove tri seksi Albanke kada odluče da se razgolite i opuste u bikiniju, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Kako su četiri Albanke sa Kosova postale najveće muzičke zvezde?

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    21. maj 2020 | 16:44

    Zašto mislite da nekog zanimaju?

  • xxx

    21. maj 2020 | 16:29

    Ma bezi ni stapom

  • Kiki

    21. maj 2020 | 23:22

    Zivo me zanima da li albanci objavljuju nase pevacice tako u novinama i velicaju ih... a pogitovo u komentarima... a i da objave vrv su komentari uck

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA