≫ 

Vrele scene Megan Foks sa reperom zbog kojeg je ostavila muža i troje dece

Seks simbol se nabacuje pevaču Ričardu Kolsonu u novom spotu za pesmu „Bloody Valentine“ potvrđujući šuškanja da su u vezi

  • 2
Megan Fox Machine Gun Kelly - Bloody Valentine Megan Foks i Mašin Gan Keli; Foto: Youtube/Machine Gun Kelly

Američka glumica i model Megan Foks (34) je zvezda novog muzičkog spota pevača Mašina Gana Kelija (30), koji je objavljen u sredu popodne pod nazivom "Bloody Valentine".

Nakon objave spota još više su se rasplamsali tračevi da se reper čije je pravo ime Ričard Kolson Bejker i glumica zabavljaju i da je to razlog njenog rastanka od glumca Brajana Ostina Grina (46), s kojim ima troje dece.

Foksova i Keli su se upoznali na snimanju novog trilera "Midnight In The Swichgrass" pre nego što je snimanje prekinuto sredinom marta ove godine, zbog pandemije Covida-19.

Foksova je pre nekoliko dana uslikana na suvozačevom mestu u Kelijevom automobilu, dok su se vozili ulicama Kalabasasa u Kaliforniji.

Ni Megan, ni Keli nisu potvrdili tračeve o romansi, ali je sporni muzički spot objavljen samo jedan dan nakon što je njen i dalje zakonski suprug najavio da se on i Foksova razvode nakon 10 godina braka.

Brajan je u utorak popodne u jednom podkastu otkrio da Megan i on ne žive zajedno od kraja 2019. godine.

Megan Fox Brian Austin Megan Foks i Brajan Ostin Grin; Foto: Parisa/Backgrid USA/Profimedia

- Uvek ću je voleti. Užasno je kada se u životu promeni nešto što je tu tako dugo. Megan je bila moja najbolja prijateljica 15 godina i ne želim da se to promeni - rekao je glumac.

- Megan i Keli su samo prijatelji trenutno. Nisam ga upoznao još uvek, ali smo pričali o njemu. Megan kaže da je fin dečko i ja joj verujem, jer ona oduvek dobro procenjuje ljude - rekao je Brajan.

- Ne želim da ljudi misle da je treća osoba razlog našeg razlaza niti da sam ja žrtva u bilo kom smislu - zaključio je on.

Machine Gun Kelly Mašin Gan Keli; Foto: Profimedia

Grin je objasnio da će oni nastaviti da se zajedno staraju o svoje troje dece.

- Oni provode dosta vremena u njenoj kući u poslednjih nekoliko nedelja - otkrio je izvor blizak glumici.

- Izgleda da se zaista zabavljaju i izgledaju srećno dok su zajedno. Megan mu je totalno posvećena kada su deca kod Brajana - zaključio je izvor.

Brajan i Megan su zajedno od 2004. godine kada su se upoznali na setu filma "Hope&Faith" kada je ona imala 18, a on 30 godina. Zabavljali su se dve godine i verili se 2006., dok su se venčali 2010. godine.

Video: Povezivali su je sa Bredom Pitom, a ona je sada pobegla iz Holivuda

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA