Sećate li se zavodnika iz serije "Tračara"? Danas ima 32 godine i nema šanse da biste ga prepoznali

Popularni glumac Ed Vestvik je veoma osedeo nakon što su ga tri koleginice optužile za silovanje

  • 0
Ed Westwick Ed Vestvik, Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Engleski glumac Ed Vestvik (32) je vreme u karantinu zbog pandemije korona virusa iskoristio da se bavi sportom i često je trenirao.

Glumac koji se proslavio u popularnoj tinejdžerskoj seriji “Gossip Girl” je na društvenoj mreži Instagram objavio selfi bez majice nakon intenzivnog treninga.

Na slici, Ed je okrenut prema ogledalu u sivo-roze šorcu, a bez majice je pokazao svoje isklesane trbušnjake i zategnute ruke.

Glumčeve tetovaže su bile u punom sjaju i veoma vidljive, a ono što se može primetiti jeste da mu je kosa dosta osedela u odnosu na vreme kada je glumio u popularnoj seriji od 2007. do 2012. godine.

- Ja u fanki šorcu, ko je trenirao danas? – Sd je upitaosvoje fanove ispod objave.

Eda na Instagramu prati skoro 7 miliona pratilaca, a na ovoj objavi je prikupio skoro million lajkova svojih obožavatelja.

Glumac se povukao iz sveta glume, nakon što je u novembru 2017. godine bio optužen za nekoliko seksualnih napada i opzužbi za silovanje od strane glumice Kristine Koen (30) i još dve druge.

Ed je demantovao sve optužbe, a policija iz Los Anđelesa je istražila slučaj tri godine kasnije, jer je glumica tvrdila da se napad dogodio 2014. godine.

Slučaj je odbačen 2018. godine, jer nije bilo dovoljno dokaza.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA