≫ 

Na guzi crvena tetovaža, a grudi nakostrešene: Sestre pomutile razum muškarcima slikama iz karantina

Slavne sestre iz Kardašijan-Džener klana su za vreme izolacije često pozirale u donjem vešu, a ovog puta su oduševile svoje obožavatelje

  • 2
Oskar 2020 Kim Kardašijan i Kajli Džener; Foto: Tanjug/AP

Američka rijaliti zvezda i preduzetnica Kim Kardašijan (39) i njena mlađa sestra i najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener (22) su oduševile svoje fanove najnovijim seksi fotografijama koje su postavile na društvenim mrežama.

Najpoznatija sestra iz Kardašijan-Džener klana, Kim je pozirala u samo bodiju i štiklama, kako bi izreklamirala svoju novu kolekciju donjeg veša "Skims".

Slavna starleta je pozirala u veoma provokativnom izdanju. 39-godišnja preduzetnica je pozirala u bodiju boje kože i u bež štiklama na vezivanje, a sedela je na ivici sofe.

Kim je na fotografiji imala plavu kosu prebačenu preko ramena. Ona je istakla svoje zategnute noge, a na prstima je imala perfektno urađen pedikir.

Ćerka Kris Džener je za fiting iskoristila jednu od soba u njenoj luksuznoj vili na Hiden Hilsu u Kaliforniji gde živi sa suprugom, reperom Kanjeom Vestom (42) i njihovo četvoro dece Nort, Sejnt, Čikagom i Psalmom.

Tv veteranka je cele nedelje objavljivala fotografije u svom "Skims" vešu i iskoristila je priliku da izreklamira svoj proizvod dok je izolovana za vreme karantina zbog pandemije Covida-19.

- Samu sam sebe fotografisala – otkrila je Kim.

S druge strane, njena mlađa sestra i najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener (22) je pokazala svoje obline u belom bodiju dugačkih rukava.

Rijaliti zvezda je u prvi plan stavila svoje obline, dok je ležala na kauču u svojoj velelepnoj vili na Beverli Hilsu.

Tom prilikom je nosila bele kožne čizmice do članka, a na fotografiji pored nje se nalazi luksuzna “Hermes” tašna, koja je samo jedna iz njene mnogobrojne kolekcije.

Na licu je imala šminku u tonovima boje kože, a usne je istakla sjajem za usne. Vezala je kosu u dva podignuta repića sa strane, dok je dva pramena kose pustila do lica.

Kajli je otkrila kako provodi vreme u izolaciji:

- Moji dani su ispunjeni sastancima na “Zoom” aplikaciji i spremanjem za fotkanje - otkrila je Kajli.

Inače i Kim i Kajli su donirale novac kako bi pomogle u suzbijanju pandemije korona virusa, Kim proizvodi zaštitne maske za lice, dok Kajli proizvodi dezinfekciona sredstva kako bi pomogla u snabdevanju bolnica u južnom delu Kalifornije.

Video: Najmlađa Kardašijanka se pohvalila novim satom, cena - prava sitnica

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA